Vaikka itse olen monesti pettynyt H&M:n naistenosaston tuotteisiin, on miesten puolelta aina onnistuttu tekemään aika hyviä hankintoja. Lähinnä perus teepparia ja perus housuja / farkkuja. Tälläkin kertaa kassalle valikoitui samanlaisia juttuja:
Sitruunankeltaiset kesähousut

(yhdistettäväksi mustan, valkoisen ja harmaan kanssa)hmprod.jpeg


Harmaa teeppari V-aukolla


hmprod+(1).jpeg


Hyväksi havaitut, melko tavanomaiset farkut kulutuksilla


hmprod+(2).jpeg


Valkoinen, pitkähihainen vaarinpaita


hmprod+(6).jpeg

Olen kaivannut omaan pukeutumiseeni ohuita vöitä, joissa kultainen solki. Sattumoisin mies oli bongannut tälläisen shoppailukierroksellaan ja klikkasi minulle kolme vyötä mukaan kotimatkalle! Ja väritkin oli osannut ihan oikein! Ihana mies! <3
Valkoinen, kamelin-beige ja musta

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-05-25+kohtee

Ihanaa perjantai-iltaa teille rakkaat!
<3