Olemme valinneet uuden kodin (tai vanhan kodin remontoinnin) sisustusvärit. Lähdemme pehmentämään sisustustusta suureen suosioon nousseen "Greige"-värimaailman mukaan. Greige on nimensä veroisesti beigen ja harmaan sekoitus ja sävyjä löytyy lukemattomia. 


Meille valikoitui kolme eri tummuusasteessa olevaa kaunista väriä:


F497 PAPERI
X487 LAASTI
K487 KALSIITTI

P1012030.JPG
Lastut ja Bestån runko


Kaikista mahdollisista valkoisen sävyistä meille sopii parhaiten Paperi. Se on sopivan pehmeä valkoinen, kuitenkin vain aavistuksen kellertävä. 
Väri on lähes identtinen Bestå-kaappien runkojen sekä sohvan ja maton kanssa. Väliovet, ovien runkokarmit ja jalkalistat ovat pikkuriikkisen keltaisemmat, mutta ero on hyvin hyvin pieni.

P1012035.JPG
Lastut Bestå-oven kanssa

Verhot ovat myös sävyltään ripauksen lämpimämmät, mutta niiden hohde luo värinvaihtelua eikä sitä paljaalla silmällä niin huomaa. Lamppujen varjostimet sekä Tuplakupla-valaisimet ovat vuorostaan valkoisemmat kuin tuo Paperi-sävy. Ero tosin näissäkin niin häviävän pieni, ettei siihen kiinnitä huomiota. :)

P1012034.JPG
Lastut ja sohva

P1012038.JPG
Lastut ja väliovi

P1012036.JPG
Lastut ja kromi / teräs / metalli

Ensimmäisissä kolmessa kuvassa ei ole luonnonvaloa juurikaan, eikä keinotekoista valaistusta. Tummin värilastu Kalsiitti näyttää enemmän ruskealta niissä. Neljäs kuva, jossa väliovi, tulee auringonvalo ikkunasta (oikealta sivusta). Tässä kuvassa lastu näyttääkin sitten enemmän harmaalta, jopa vihertävältä. 


Luonnossa, ilman kameran linssiä nuo kaikki sävyt ovat aivan ihania. Sellaisia pehmeitä ja toisiinsa hyvin sointuvia. Olemme tyytyväisiä. :)


Teen erikseen vielä postauksen pelkästään valkoisista sävyistä, lastuja on aikamoinen pino tuossa odottamassa. :)


Sunnuntaita kaikille! <3