En ole kovinkaan inspiroitunut korujen käyttäjä. Aika kummallista sinällään, koska kuitenkin haalin ympärilleni kaikkea kaunista ja tunnustaudun myös varsinaiseksi kimalle-harakaksi, "jos se kiiltää, se on mun" =D.


Olen alkanut viime vuosina heräämään asusteiden käyttöön, joita myös korut ja kellot ovat. Ne viimeistelevät asun kuin asun ja ovat myös oleellinen osa juhlapukeutumista. Koruja minulla ei ole nimeksikään, kellon olen omistanut viimeksi 12-vuotiaana. Siispä otinkin ihan sydämeni asiaksi etsiä itselleni näyttävä asuste, eli kello. :)


Ja kyllä, taidan olla pahasti mainoksen orja, koska kaikista maailman kellovaihtoehdoista tykästyin eniten Michael Korsin MK8077-mallin "blogikelloon". =DGOLD_MichaelKors_MK8077_800.jpg.2439777.


mk8077.jpg
mk8077+(1).jpg


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-05-10+kohtee


s_MLB_v_O_f_213838636_8083.jpgParasta tässä kellossa on suuri koko, joka ei jää huomaamatta. Kultainen väri sopii sormuksiini ja on mielestäni hopeaa tyylikkäämpi ja "aikuisempi" vaihtoehto (makuasia, josta en kiistele ;)). 
Yksinkertainen ulkonäkö mahdollistaa kellon käytön myös arkiasussa, eikä siten ole liian juhlava minulle. Tässä kellossa on kaikki kohdallaan.

Täytyykin ihan vakavasti harkita tämän kellon ostoa, sillä kesällä olisi muutamatkin kinkerit, jonne tarvitsisin ehdottomasti jotakin ranteeseen sujautettavaa. :)

Millaisia kelloja teillä on?