Rakas ystäväni ja blogikollegani Irina pääsi viikonloppuna muuttamaan uuteen kotiin, kuukausien hartaan odotuksen jälkeen. Uusi koti on aivan ihana... pieni, suloinen ja valoisa reilun 30-neliön kokoinen vastavalmistunut kerrostaloyksiö, jossa sisustusurakka on alkamaisillaan.

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-03+kohtee


Suosittelenkin kaikille sisustuksesta kiinnostuneille visiittiä Irinan White & Fresh-blogiin, joka nimensä mukaisesti on valkoinen ja raikas! :)
Tästä blogista löytyy erinomaisia vinkkejä ja inspiraatiota, varsinkin pienten kotien asukkaille. Vähäinen neliömäärä asettaa tunnetusti omat rajansa sisustukselle ja Irinan blogissa käsitelläänkin juuri tätä aihetta. Valkoinen väritys on pääroolissa, pienellä ripauksella tehosteita. Ja allekirjoitamme Irinan kanssa molemmat lauseen "vähemmän on enemmän". :)

Tässä muutama maistiainen Irinan uuden kodin sisustuksesta:
(Ihana upouusi valkoinen nahkasohva <3 <3 <3 <3)

Picture+012.jpg

Picture+015.jpg

Picture+017.jpg

Picture+022.jpg


(Kuvat ja banneri lainattu White&Fresh-blogista)


SYLIN TÄYDELTÄ ONNEA IRINALLE UUTEEN KOTIIN! 
<3 <3

Blogiin pääset myös tästä: