Avan huone ei nyt toimi, kaikki on ihan rempallaan. En siis tee siitä vielä postausta, ennenkuin saan kalusteet paremmin aseteltua ja lelut kaappiin. Nyt kaikki lelut ovat nimittäin levällään lattialla, koska ne on vain sullottu makkariin jääneisiin Bestå-kaappeihin. Kaaoksen takia tyttö tyhjentää kaikki romppeet pitkin lattioita, kun ei saa sieltä haluamaansa tavaraa helposti.

Ikean reissuhan siirtyi, joten jouduin etsimään säilytyslaatikoita ja tykötarpeita muualta. Prismassa tänään käväisin, mutta siellä ei ollut minkään valtakunnan säilytyslootia ja muualta en jaksanut lähteä niitä metsästämään.
Kotiin päästessäni klikkasin itseni NetAnttilaan ja tilasin 5kpl valkoisia Box-laatikoita, jotka mahtuvat Bestå-kaapin sisälle. Laatikoihin lajittelen Avan leluja - kaksi lootaa legoja, yksi barbeja, yksi poneja ja yksi sekalainen pikkusäläloota.

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-10+kohtee

Laatikko on pahvia ja kooltaan 32x32cm. Näitä mahtuu Bestån hyllylle leveyden vuoksi vain yksi, mutta se ei haittaa. Käytössä on kaksi 128cm korkeaa kaappia ja 8 hyllytasoa, joista viiteen menee nämä lootat. Tyhjät kohdat täytän sitten kirjoilla, askarteluvehkeillä ja pehmoleluilla. :)

Ja enhän päässyt nettishoppailusta näin helpolla, mukaan tarttui nimittäin plussa-tarjouksessa ollut Iittalan kirkas Vitriini-rasia sekä valkoinen Plastexin sumutepullo, jonka on suunnitellut itse Eero Aarnio. :)

2IittalaVitriini_iso.jpg


spray.jpg


eg_iso_sp_mv.jpg


Suihkepullo tulee siivouskäyttöön ja täytän sen laimennetulla Fairy-liuoksella. Ostin Prismasta Fairyn kirkasta Sensitive-käsitiskiainetta, joka on hellävaraisuutensa lisäksi myös tuoksuton. Keittiössä tarvitaan välillä järeää rasvanpoistoa ja Fairy-liuos on siihen ihan parasta ainetta. 
Oma sekoitussuhteeni on 1L vettä ja kolme tippaa Fairya. :)

FAIRY_sensi_750ml_CMYK300.jpg


Fairy Sensitiven hyvänä puolena mainittakoon myös pieni sisustuksellinen juttu kaikille läpinäkyvän suihkepullon omistajille; veden ja Fairyn yhdistelmä on vedenkirkasta, jolloin suihkepulloa voi pitää esillä ja käden ulottuvilla. ;)
(vihreät ja oranssit litkut ei omaan kotiin sovi, hih =D)P1012440.JPG

Kuvassa vanha Methodin kurkkukäsitiskiaine-pullo, johon vaihdoin sumutinsuuttimen. Ja pullossa siis Fairyliuosta. :)

En jaksa tänään kuvailla niitä Guessin korkkareita, mutta huomenna niistä sitten kuvapostaus tulossa.
Rentouttavaa iltaa kaikille! <3