Meidän ikivanha iso kattilamme paloi eilen tosi pahasti pohjaan ruokaa laittaessa ja on melkolailla entinen kapistus.
En usko, että pystyn sitä enää sadatta kertaa elvyttämään, joten uuden osto on edessä pikimmiten. Myös merisuolaa sisältänyt maustemylly hajosi tuusan nuusaksi viime viikonloppuna. Miten onkaan mahdollista, että aina hajoaa useampi saman osaston tavara kerrallaan??? :)

Olen pähkäillyt uusia kattiloita pienen ikuisuuden, vaihtoehtoina Iittala Tools, Eva Solo ja Alessi. Päädyin sitten valitsemaan Alessin suosikikseni, osittain hyvien käyttökokemuksien ja osittain edullisen hinnan vuoksi (on huomattavasti huokeampi kuin Iittala Tools).

Muitakin keittiövälineitä uupuu ja teinkin hieman ostos (lue haave) listaa Room21-verkkokaupan keittiöosastolta.

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-14+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-14+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-14+kohtee

Tilaus on vielä toistaiseksi tekemättä, mutta ainakin kaksi kattilaa kansineen, maustemyllyt ja leikkuulauta on pakko hankkia viikon sisään. Vanhat kun vetivät viimoisen hengenvetonsa, eikä niillä enää kokkailla.

Tänään on ollut kummallisen painostava ilma ulkona, päätä särkee kamalasti ja on ihan vetämätön olo. Pikkuneitiäkin kiukuttaa ja kitinää riittää.
Me lähdetään hetkeksi puuhastelemaan ulos ja purkamaan patoutunutta energiaa. Jospa sitten unikin aikanaan maistuisi, ilman känkkäränkän vierailua.... ;)

Mukavaa iltaa kaikille! <3