IIIk, vähänkö nyt mua jännittää....
Päätin sitten rohkaistua ja "tulla ulos kaapista", edes hitusen. ;) On paljon kivempaa, että saa edes puolittaisen nassun, jonka yhdistää kirjoittajaan. Tai näin itse ajattelen blogien lukijana. :)


Tässä miun naamavärkkiä, olkkoo hyvät!!! 

P1012422.JPG

Uusia lukijoita on tullut viimeaikoina hurja määrä ja kertauksen vuoksi pieni yhteenveto siitä, mistä Oma Koti Valkoinen on tehty. :)

Olen 29-vuotias Miia, innokas harrastelijasisustaja. Asustelemme Helsingissä mieheni, tyttäreni (Ava 2-v) ja koiramme Miffen kanssa. Kotimme on kerrostalokolmio, kooltaan 80m2 ja se pitää sisällään avokeittiö-olohuoneen, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuoneen saunalla, eteisen of course ja lasitetun 15m2 kokoisen länsiparvekkeen. Parasta kodissamme on huonekorkeus, 285cm. Se on harvinaista herkkua 2000-luvulla valmistuneissa kerrostaloissa ja ehdoton plussa. :)

Blogin aiheet pyörivät pääsääntöisesti sisustusasioissa, mutta kuten olette huomanneet, kirjoittelen välillä myös muista omassa elämässäni ajankohtaisista jutuista, kuten vaatteet, kengät, ruoka yms. arkiset jutut.

Nyt jatkan työntekoa tunnin verran ja sitten treffaamaan ihania ystäviä herkullisen kahvin ja pullan merkeissä. <3


Mukavaa päivää kaikille! <3 <3