Meillä on aikaisemmin ollut oviaukoissa lattialla kulta-kupariset kynnyslistat (vai saumalistatko ne on?). Eilen Prismassa asioidessani löysin kromatut, hopeiset listat liimanauhakiinnityksellä ja nappasin mukaani. Uusi lista oli 100cm:nen, eli aavistuksen liian pitkä.
Pihtileikkurit eivät ihme kyllä onnistuneet leikkaamaan sitä, joten jouduin kaivamaan rautasahan kaapista ja puolisen tuntia meni sahailuhommissa. Lopputulos on kuitenkin vaivan arvoinen. :)

P1012426.JPG

P1012424.JPG

P1012427.JPG

Pikkuinen muutos, mutta suuri hyöty. Viimeisetkin kullanhohtoiset yksityiskohdat on hävitetty. :)

Tänään piti olla reissu Ikeaan, mutta siirsimme sen suosiolla loppukuulle. Ystävän äiti nimittäin tarvitsee apuani Bestå-kaapiston suunnittelussa ja kasaamisessa, nyt pitäisi sitten kartoittaa hänen tarpeet ja vaatimukset, jotta hän saa toivomansa kokonaisuuden. :)


Mukavaa päivää kaikille! <3