Sovitin H&M:n myymälässä nuden sävyistä, läpikuultavaa tunikaa / mekkoa, mutta sovittamani koko oli aavistuksen liian väljä. Omalla tuurillani pienemmät koot olivat loppuunmyytyjä ja jäin harmittelemaan asiaa.
Olen siitä asti vieraillut päivittäin aamukahvin lomassa kyttäyskeikalla H&M:n verkkokaupassa katsomassa, olisiko sinne tullut kokoani kyseisestä tunikasta. Tänä aamuna minut palkittiin ruhtinaalisesti, koska tunikaa oli palautuksena tullut lisää ja kaiken huipuksi löysin myös kultaisen rusetti-rannerenkaan, jota olen ihastellut monen muotibloggaajan ranteessa. ;)


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-08+kohtee


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-08+kohtee


Tuo tunika tulee ajamaan kesämekon virkaa, joten puuttuvia vaatekappaleita ei montaakaan enää ole. Jes! :)

Tänään on selkeästi vaatepainotteinen päivä, mutta viikonlopun aikana tulee sitten sisustusasiaa taas yllinkyllin. :)