Tilasin torstai-iltana Mangoshopista pienen paketin ja tänä aamuna se jo saapui. Jaksan kyllä välillä ihmetellä sitä, että kotimaan toimituksissa menee viikko, mutta ulkomailta tulee paketit kahdessa arkipäivässä tai jopa nopeamminkin. :)

Mangossa osataan kyllä ilahduttaa asiakasta, tuotteet toimitettiin muovipussilla suojatussa kauniissa pahvilaatikossa (jota voi käyttää vaikka säilytykseen) ja mukaan oli sujautettu kankainen shoppailukassikin. <3

Tässä pakettia ja sen sisältöä:


P1012457.JPG


P1012458.JPG


P1012461.JPG


P1012462.JPG


P1012466.JPG


P1012463.JPG

Tuo valkoinen pusero on aivan ihana livenä, todellakin yllätyin ja erittäin iloisesti.
Mekko lunasti odotukset ja on ihan ok. Ei siis WAU-factoria, mutta kiva kuitenkin.
Vyö on aitoa pehmeää nahkaa ja saman sävyinen Guessin korkkareiden kanssa. Tykkään.
Tällä kertaa tein tosi onnistuneet ostokset! <3

NetAnttilan paketti on todennäköisesti noudettavissa jo huomenna, mutta niitä Box-säilytyslaatikoita ei ilmeisesti nyt tulekaan. Lähettivät siis vain sen Iittalan Vitriini-rasian ja Aarnion suihkepullon, ihan höh juttu. :(
Mulla on huutava pula juurikin niistä laatikoista, jotta saisin Avan huoneen kuntoon. Huomenna lähden sitten kuitenkin etsimään valkoisia lootia myymälöistä, olispa heti ekassa kaupassa.... Näin jälkiviisaana voisin todeta, että olisi kannattanut eilen koluta kaupat.... :)Viettäkäähän ihana ilta! <3 <3