Olin kokonaan unohtanut Mangoshopin lahjakorttini, jonka sain jo lähes vuosi sitten. Olin jemmannut sen tärkeiden paperieni laatikkoon ja äsken sitä läpikäydessäni bongasin lahjakortin. Välillä iloisiakin yllätyksiä. Ihanaa. :)

Valkoisia paitoja ja paitapuseroita katselin, mutta ainoastaan yhdessä kivassa puserossa oli kokoa jäljellä, höh. Päädyin sitten puseron lisäksi shoppaamaan mekon ja konjakinruskean nahkaisen vyön. Vyölle olikin tarvetta, mutta mekko on hieman "tarpeeton". Puolustuksena sanottakoon, että tulen työssäni tarvitsemaan välillä siistejä ja asiallisia vaatteita, joten olkoot se synninpäästönä uuden mekon ostamiseen. :)


Tässä valkoinen, ohut ja läpikuultava pusero


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-07+kohtee


Ja tässä mekko. Tuo kultainen vetoketju selässä on kaunis yksityiskohta, joka sinetöi valintani. 

Mekon kanssa ajattelin yhdistää MK:n kultaisen rannekelloni ja mustat korkkarit. <3

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-07+kohtee


Ohut 100% nahkaa oleva vyö farkkujen kaveriksi.


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-07+kohtee


Tänään on ollut keveämpi päivä ja postauksiakin syntyy kuin sieniä sateella. Aurinko ja hyvät kelit piristävät heti mielialaa ja jaksaa touhuta ja vipeltää aivan eritavalla. :)

Huomenna pitäisi hakea muutama paketti, mm ne Guessin korkkarit ja yksi musta-kultainen haaveeni, niistä siis postailen huomenissa. ;) Lisäksi raportoin teille illalla käytävästä remontti-inspiraatio-idea-keskustelusta miehen kanssa, kun hän kotiutuu ensin töistä. <3Aurinkoista iltaa kaikille! <3