Kävin tänään läpi rankalla kädellä omaa kaappiani ja päivitin hieman asukokonaisuuksia ostoslistan muodossa. Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-01+kohtee
P1012298.JPG


Nämä kaikki tarvittavat päällysvaatteet löytyvät. Ja lisäksi minulla on vielä kamelin värinen villakangastakki sekä musta tyköistuva lyhyt nahkatakki. Harvoin kumpaakaan näistä käytän, mutta en raaskinut vielä luopua niistä. :)


_____________________________________________________________________


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-01+kohtee


P1012299.JPG

Nämäkin löytyvät kaikki kaapista, ohuet urheiluhousut tosin puuttuvat kuvasta, koska olivat jalassani kuvanottohetkellä. Paksuja sukkahousuja on yhteensä 5 pakettia ja mikrokuituisia Vilan Surface-legginsejä löytyy neljät (kuvassa vasemmalla). Ne on ihan must have-pöksyt omassa vaatekaapissani.


_____________________________________________________________________


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-01+kohtee


P1012301.JPG


P1012302.JPG

Tässä on mekkoja ja hameita omiin tarpeisiini riittävästi enkä enempää tarvitse. Vain nämä kuvissa olevat mekot ja yksi kynähame jäivät jäljelle, loput karsin rankasti pois. 
Tykkään pukeutua mekkoon aikuisten-ulos lähtiessäni, mutta enää ei tule tuota "ulkoilua" juurikaan harrastettua, eikä ole mekoille oikein käyttöäkään. ;)


_____________________________________________________________________Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-01+kohtee


Paidoista ei ole kuvia lainkaan. Lähes kaikki valkoiset t-paidat, paitapuserot ja alustopit joutivat roskikseen värjäytymien, rispaantuneiden saumojen ja epäsiisteyden vuoksi. Edessä siis shoppailureissu, jonka tarkoitus on uusia kaikki paidat topeista neuleisiin. 
Myöskään juhlatoppeja ei itselläni ole, koska kaikki omistamani topit/paidat olivat huonoja, eikä niitä tule käytettyä. Kiertoon joutivat nekin. :)


_____________________________________________________________________


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-01+kohtee


P1012303.JPG


Asustepuolella on suurin puutelista, minulla ei nimittäin ole oikeastaan mitään asusteita tällä hetkellä. 
Kuvassa näkyvä Michael Korsin kultakello on uusin, hyvin pitkään harkittu hankintani ja edustaa korupuolella sitä ainokaistani. Kihlasormus toki löytyy, mutta muuta ei ole. En ole koskaan osannut käyttää koruja luontevasti, en ymmärrä miksi. Nyt onkin tarkoitukseni terästäytyä tässä asiassa ja pikkuhiljaa kerryttää itselleni perusvarasto, johon voisi kuulua muutama ranne- ja kaulakoru, valkoisia helmiä ja kultaa. Mitään kiirettä en kuitenkaan pidä ja pyrin makustelemaan hankintojani rauhassa ja pitkään.


Laukkuosastolla on myös vajetta, minulla on nimittäin vain yksi laukku, pikkuinen konjakinruskea messenger. Tarvetta olisi mustalle isolle laukulle sekä iltalaukulle. Olenkin tiiraillut yhtä melko tavanomaisen oloista kirjekuorilaukkua Michael Korsilta. Isoista laukuista itseäni miellyttää eniten Mulberryn muutama suosittu perusmalli, mutta juuri nyt ei ole ajankohtaista sijoittaa useita satoja euroa laukkuun. Ensi vuonna ehkä, siihen asti menen ilman. :)


Vöitä minulla ei ole, edellinen ohut vyöni Gina Tricotilta purkaantui kahteen osaan ja lensi kaaressa roskikseen. 
R-Kioskilla tosin odottaa miehen tilaama H&M:n paketti, joka sisältää kolme vyötä minulle. Jos ne ovat kivoja, olen kerryttänyt asustesaldoani heti kolmella. :) Jos eivät ole, niin palautukseen menevät surutta. Vielä pitäisi löytää oikeassa värissä oleva konjakinruskea nahkavyö farkkujen kanssa käytettäväksi...


_____________________________________________________________________


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-01+kohtee


P1012308.JPG


P1012310.JPG

Kuvista puuttuu kolmet mustat nahkasaappaat syys-talvi-käyttöön, varrelliset Conversen koiranulkoilutus-tennarit sekä kahdet Hunterin kumpparit, joista löydät oman postauksen TÄÄLTÄ!


Tennareita minulta löytyykin jo aivan liikaa, toisaalta käytän niitä päivittäin. Nudet korkkarit puuttuvat edelleen, mutta ensi viikolla kotiutuu Spartoon nettikaupasta tilaamani Guessin beiget korkkarit. Niillä mennään. _____________________________________________________________________

Pukeutumisen suhteen minulla ei ole lainkaan niin huono tilanne, kuin alunperin kuvittelin. Valkoisia paitoja ja toppeja läpikäydessäni tulin jo epätoivoiseksi ja tuskailin, ettei minulla ole mitään tarvittavaa. 
Muutamia puutteita lukuunottamatta, tässä postauksessa on listattuna kaikki pukeutumiseeni käytettävät vaatteet, kengät ja asusteet, eikä niitä puutteitakaan edes montaa ole. 
Akuutteina hankintoina on pari valkoista t-paitaa, muutama valkoinen paitapusero, neule tai jopa kaksi. 
Loppuja voin ostostella ihan ajan kanssa ilman kiirettä. :)


Virallinen kaapinraivaus-postaus siirtyy huomiselle, koska en ole saanut vielä viikattua kaikkia vaatteita takaisin kaappiin. Huomenna projekti jatkuu siis... :)
Pirtsakat perjantai-illat kaikille!!! <3