Olen tovin pähkäillyt omien hiuksieni kanssa, että leikkaanko polkan taas vai enkö. Nyt tukka yltää solisluuhun asti. Ja huomaan pitäväni aina hiuksia ponnarilla tai suttunutturalla Pikkumyyn tyyliin. :)

Tykkään kuitenkin että hiukset saavat hulmuta vapaana, mutta pitkän tukan kanssa en kuitenkaan osaa ottaa rennosti. Joko se kutittaa nassulla, on silmillä tai syödessä jopa lautasella...
Piikkisuoran karvapehkon kanssa eläminen on välillä hyvin hankalaa, olisi edes ne kauniit kiehkurat, mutta ei, tikkusuora ja piikikäs kuin mikä. ;)
Silti olen aina kasvattamassa ja vuoden kasvatuksen jälkeen päädyn kampaajan tuoliin toivomaan polkkatukkaa. =D

IMAGE Black & White- blogin IMAGE käväisi saksimassa omat kiehkuransa polkan malliin ja voin vain todeta, että NE ON TÄYDELLISET!
Luonnollisen tuhkanvaaleat ja upeat, eloisat, hulmuavat ja ennen kaikkea terveen näköiset. <3
Käykäähän kurkkaamassa! :)

Itse pitäydyn omassa värissäni, tummanruskeassa, mutta sävytettyjä ohuita raitoja voisin kuontalooni ottaa. Tukkamalli-idolini polkan suhteen on Megan Fox Armani Code-mainoskampanjassa. Täydellinen virtaviivainen malli otsatukan kera. *LOVE* <3

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-26+kohtee


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-06-26+kohtee


204.jpg


Kyllä se vaan on niin, että päätös on sinetöity (psssst. kiitos IMAGE! <3) ja huomenna kampaaja-ajan varaus tiedossa. Toivottavasti saisin leikkautettua kesätukkani vielä tämän viikon aikana! :)