Kuten olenkin jo aikaisemmin maininnut, en omista juurikaan koruja. En ole oikeastaan koskaan oppinut niitä luontevasti käyttämään, enkä ole nähnyt tarpeelliseksi niitä hankkiakaan. ;)

Nyt kun ikää on tullut lisää, on pukeutuminen muuttunut aikuisemmaksi ja hieman asiallisemmaksi. Pelkistetty asu kaipaa seurakseen jotakin pientä extraa, jotta välttyy turhan pliisulta lopputulokselta. Korut viimeistelevät ja eheyttävät arkisemmankin pukeutujan ja kuka ei tahtoisi sitä kuuluisaa pistettä sinne iin päälle. ;)

Korukokoelmani on edelleen hyvinhyvin pieni, sisältäen yhden kellon, yhden rannekorun ja yhden sormuksen. =D Mutta se riittää minulle toistaiseksi ja kerrytän kokoelmaani ajan kanssa pikkuhiljaa.

Opiskelin makro-kuvausta kamerallani ja innostuin kuvailemaan Vitriiniä ja kultaisia korujani oikein olan takaa. Kuvia katsellessani tuli melkein tippa linssiin, onnistuin nimittäin aika hyvin kuvaamisessa ja tuo kirkkaan lasin ja kullan yhdistelmä on niin kaunista katseltavaa, että sanattomaksi vetää. :´)

P1012585.JPG


P1012586.JPG


P1012587.JPG


P1012588.JPG


P1012589.JPG


P1012591.JPG


P1012592.JPG


Näin pienestä tulen toooodella iloiseksi. Kaunista silmänruokaa ikiajoiksi! <3 <3 <3 <3
Kauneus on katsojan silmässä ja minun silmäni katsovat Vitriiniä ihaillen ja huokaillen! ;)


Onko siellä ruudun takana Vitriinin omistajia ja jos on, mitä kaikkea olette säilöneet siihen?