Meidän remonttihan siirtyi tulevaisuuteen, niin keittiön kuin lattiankin suhteen, sillä olemme etsivällä kannalla ja harkitsemme vakavasti vaihtoa isompiin neliöihin. Toistaiseksi eteemme ei ole tullut, kuin yksi kohde, ja sen tarjouskilpailuun emme ehtineet mukaan.

Keväällä kuitenkin kerkesin tilaamaan muutamia parketti- ja laminaattinäytteitä Erikoisparketti.fi-verkkokaupasta. Haaveilimme miehen kanssa aidosta lankkuparketista, mutta näillä näkymin sitä ei voida asentaa nykyiseen kotiimme. Jos päätämme tähän jäädä asustelemaan, on todennäköistä että asennamme laminaatin vanhan parketin päälle (joka on siis ihan ok kunnossa).

Kiiltävän valkoinen lattia olisi unelmieni täyttymys, mutta laminaateista ei löydy tarpeeksi kiiltävää vaihtoehtoa. Olemassa olevan parketin maalauttaminen aiheuttaa puolestaan niin paljon vaivaa (mm. muutto sijaiskotiin tavaroineen), ettemme siihen hommaan lähde.

Tässä kuitenkin kaksi kärkisijoilla keikkuvaa laminaattia PARADORilta:
(kuvissa vertauksen vuoksi myös ruokapöydän- ja tuolinjalka sekä tulevat maalisävyt)

PARADOR Trendtime 6 Tammi - hopeanharmaa laminaatti 
KL32

P1012644.JPG

P1012649.JPG

P1012651.JPG

P1012653.JPG

PARADOR Click´in 8-32 Arctic Pine 1-sauvainen laminaatti KL32

P1012646.JPG

P1012654.JPG

P1012655.JPG

P1012656.JPG


Molemmat vielä vieretysten maalilastujen kera:

P1012658.JPG


Onneksi valintaa ei tarvitse vielä tehdä ja voimme jäädä pähkäämään tätä asiaa rauhassa.
Ensisijaisesti kuitenkin toivomme, että löydämme hyvän uuden kodin sopivalla hinnalla. Jos sitä ei löydy, palaamme näihin mietteisiin uudemman kerran. :)