Olen pyöritellyt päässäni kaikenlaisia visioita tulevasta makuuhuoneen sisustuksesta. Kunhan pohjatyöt saadaan loppuun, on seinien maalaamisen aika. En malta odottaa, että pääsen sutimaan Laastia (X487) seiniin ja etsimään oikean sävyisiä petivaatteita uuteen petaukseen. :)

Tässä excelillä suunniteltu pohjakuva ja Ikean Beståkaapiston versio 1.

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-07-08+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-07-08+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-07-08+kohtee

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-07-08+kohtee

Emme ainakaan toistaiseksi osta uutta kaapistoa, vaan mallaamme ensin olemassa olevista kaapeista ja niiden osista sopivan tuntuista kokonaisuutta. En vielä tiedä laitanko kaappeihin ne kromatut jalustat, vai jätänkö ne pois.

Sänky tulee olemaan sen verran isokokoinen, ettei sitä saa kuin vain tuolle pitkälle päätyseinälle. Sen asettelussa ei siis ole juurikaan valinnanvaraa. Sängyn päälle tulee jäämään Lack-hyllyt, mutta korvaamme mattavalkoiset hyllyt korkeakiiltovalkoisilla.

Kaapiston matalamman osan päälle ajattelin laittaa rakkaan pöytävalaisimeni (se lasijalkainen, kromialustainen, neliövarjostiminen), jolle ei ole viimeaikoina ollut järkevää paikkaa. Matala taso toimii myös laskutilana, koska yöpöydille ei valaisimen lisäksi mahdu paljoa muuta. 

Testiileissä sävyinä tulee olemaan valkoinen ja haalean vaalea muta (beigen-harmaa, vaikea sävy löytää kankaista). Päiväpeite, verhot ja matot jäävät ennalleen. Ainoastaan liinavaateosasto saa lisäystä uusista sävyistä. :)

Nyt remppatouhuiluun takaisin, meillä on kamala kaaos ja kiirus. 

Huomiseen! <3