Eilen on suti viuhunut ja tela pyörinyt. Sain pohjamaalattua Avan huoneen eilen ja tänään on pintamaalia jo vedelty. Yksi ikkunaseinä tarvitsee vielä pintamaalata kertaalleen ja sitten on valmis.

Ja ihan itse olen kaiken tehnyt, kittauksista, teippauksista ja pistorasioiden irroituksesta maalaamiseen saakka. =D Mies on ahertanut oman projektinsa parissa, eikä ehtinyt auttamaan. Enkä minä malttanut enää odottaa... :)

P1013056.JPG

P1013057.JPG

P1013058.JPG

P1013059.JPG

Huomenna sudin viimeiset maalit seinään ja laitan huonetta kuntoon. Torstaina tosiaan saapuu maalari, joka taiteilee meille Ponyt seinään. Sitä ennen pitää miettiä Bestå-kaappien asettelu ja lopullinen sijoituspaikka. Ponyt nimittäin maalataan kaappien mukaan, joten kalusteiden siirrolle ei jatkossa ole montaakaan mahdollisuutta. :)

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3