Tätä postausta väkerrän miehen koneelta käsin. Oma koneeni ei korjaantunut kovalevyä vaihtamalla. :(

Mutta iloisempiin aiheisiin. :)

Lupasin esitellä uuden Icecube-sänkymme, jonka tilasimme Palorannan verkkokaupasta. Kyseessä on saksalaisen Kare Designin tuotos, keinonahkainen, puhtaanvalkoinen, unelma. <3

Meillähän makuuhuoneen pieni koko asetti tarkat mittavaatimukset sängyn suhteen, sallitun leveyden ollessa maksimissaan 185cm ja pituuden 220cm. Icecube-sänky onkin kuin mittojen mukaan makuuhuoneeseemme teetetty (leveys 182cm, pituus 221cm).

Sänky myydään pelkkänä kehikkona ilman erillistä pohjaa, jonka voi halutessaan tilata toki erikseen. Paloranta suositteli hankkimaan sänkyyn kuuluvan, Kare Designin oman erillisen sälepohjan, mutta päättelin itse, että kyllähän nyt marketista saatava tavallinen Suomalainen sälepohja ajaa saman asian. :)
Kodin1:stä sitten sellaisen hankin ja eihän se tietenkään sopinut sänkyyn.... Palautukseen meni.

Alla olevasta kuvasta huomaatte, että tuo valkoinen metallinen tukiristikko ei ole aivan päädyissä kiinni ja pitkiltä sivuilta puuttuu tukiraudat kokonaan. Perinteinen sälepohja ei käy alkuunkaan siis. :)

P1013060.JPG

Plan B piti äkkiä miettiä, jotta pääsisimme takaisin sänkyyn nukkumaan (lattialla torkkuminen ei ole kovin rentouttavaa). Tein hieman mittailutyötä ja päädyin siihen, että tuo Icecube-sänky on parhaimmillaan yhdistettynä runkopatjojen kanssa. Tänään pääsin viimein käymään Ikeassa hakemassa kaksi 80x200cm kokoista runkopatjaa.

Alla olevasta kuvasta huomaa, kuin runkopatjan alareuna on 1,5cm korkeammalla kuin valkoinen tukiranka. Millipeliä, mutta mahtui hyvin. :) Runkopatjaan on lisätty Ikean erilliset jalat, jotka nostavat sängyn 20cm korkeuteen lattiasta katsottuna.

P1013061.JPG

Alla kuvia petausvaiheista valkoisilla lakanoilla.

P1013062.JPG

P1013063.JPG

P1013064.JPG

P1013065.JPG

P1013066.JPG

P1013067.JPG

P1013075.JPG

Nuo ostamani hiekansävyiset lakanat palautan huomenna takaisin kauppaan. Kokonaan valkoisella petauksella siis mennään toistaiseksi.

Pahoittelut myös kuvien tummasta sävystä, miehen koneella ei ole kunnollista kuvanmuokkausohjelmaa.

Huomenna on pakko luovuttaa oma tietokoneeni huoltoliikkeen haltuun ja toivoa parasta. En tiedä onnistunko saamaan varakonetta mistään (tai ehdinkö oppimaan ipadin käyttöä ennen kuin kone palautuu), joten postauksia tulee hieman harvemmin ja pääasiassa ilta-aikaan.

Ihanaa helteistä loppuviikkoa kaikille!
*Sisältää mainoslinkin!*