Täällä on sutinat käynnissä, peitekotelointi on saatu tehtyä ja ensimmäiset kittaukset on jo kohta kuivat. Toinen kerros kittiä tarvitaan vielä ja sitten päästään kattomaalaamaan. :)
Ja niitä välivaihekuvia kyseltiin, joten tässä muutama äsken napattu räpsy:


P1012969.JPG

P1012970.JPG


Tuossa vasemmalla puolella oli se hervoton aukko johtoineen, eipä oo enää... :)

P1012971.JPG

P1012972.JPG

Ja siinä on uusi sänkymme, tosin osissa ja valkoisessa suojapussissa, mutta paketin ulkopuolella jo. :) Pääty onkin jemmattuna yhden bestå-kaapin taakse, ettei tytön niskaan kaatuisi, eikä näy kuvassa. Muutoin tuossa on kaikki osat. :)

P1012973.JPG


Minulla on ihana fiilis nyt, kun remppa alkaa valmistumaan ja asiat konkretisoituu pitkän ja hartaan odotuksen jälkeen. Ja pääsee sisustushommiinkin pikkuhiljaa... <3


Uusi sisustustarra olisi vielä hakusessa, sekä edelleenkin ne greigen sävyiset liinavaatteet. Metsästys ei ole tuottanut vielä tulosta, mutta hyvänä vaihtoehtona olisi Casa Stockmannin hiekan väriset liinavaatteet. Ne on melko lähellä tuota Laasti-maalia. :)


Nyt takaisin remppahommiin! Huomiseen! <3
______________________________________________________________________________

EDIT klo 01.39: Kotelo kitattu toistamiseen ja harmaat seinät pohjamaalattu Laastilla sävytetyllä pohjamaalilla. Pohjamaali on Tikkurilan Siroplast 2, jonka olemme ennenkin hyväksi havainneet. Sävytettynä sen peittoteho on huippua, tosin sävytys tehdään puolella normaalista värimäärästä, jolloin tummuusaste on asteen verran vaaleampi. Pohjamaali on nyt reilun puolituntia kuivunut ja sen sävy on suorastaan TÄYDELLINEN! :)

Jos Harmonyn pintamaali on exact-samaa värisävyä, mutta asteen tummempana kuten on luvattu, tulen itkemään ilosta kun huone on remontin osalta saatu valmiiksi.

Ja tein Stockmannilta tilauksen tässä odotellessani maalin kuivumista. Kotimatkalle lähtivät ne hiekan sävyiset Casa Stockmann liinavaatteet (2 x pussilakana ja 2 x tyynyliina). Nämä tulevat tehosteväriksi petaukseen, joka muutoin on valkoinen. <3

Huomenna taas lisää (tai siis tänään, mutta parempaan aikaan =D). Hyvää yötä kaikille! <3