Kävin aamupäivällä noutamassa Humac Huollon liikkeestä korjatun läppärini. Kerroinkin eilen Humacin pojille, että koneen on paras korjaantua, koska saan jo vierotusoireita bloggaamisesta (tai siis siitä etten sitä voi tehdä). ;) Pojat naureskeli minulle siellä ja lupasivat parhaansa tehdä. Joten jos eksytte tänne, niin maailman suurin ja kiitollisin kiitos teille!!! <3 <3

Ja koska samalla suunnalla kerran olin, oli pakko "eksyä" Riviera Maisonin lippulaivamyymälään Mannerheimintielle. :) Pahapaha, en saisi todellakaan mennä ovista sisään, koska rahan meno on taattu. Sisko onneksi oli toppuuttelemassa, mutta siitä huolimatta itsehillintäni on pohjalukemissa ja kassan kautta kotimatkalle päätyi kaikenlaista. :)

P1013080.JPG
Paperikassissa on Vin-jälkiruokalasit
Valkoinen rottinkilaatikko saa sisäänsä kenkien huoltovälineet
Valkoinen kynttilä, joka surullisena kyyhötti kassalla ilman kavereita
Ja kasa henkareita, joissa kaikissa erilainen teksti :)


P1013081.JPG


P1013082.JPG


P1013084.JPG


Ja pieni maistiainen eilisen maalauspuuhista. :)

Kaunis kiitos sinulle Jenni! Teit kaksi tyttöstä (se ikäloppu ja se hyperenerginen pienempi =D) maailman onnellisimmaksi. <3


P1013085.JPG

Loppuun on vielä pakko hehkuttaa tätä tietokoneen uutta 120 gigan kovalevyä. Nettiselaimet aukeavat nanosekunnissa ja kuvien lataaminen blogiin oli kyllä niin nopeaa, että hyvä että pysyin vauhdissa mukana. Samalla sekunnilla kun klikkasin "lataa", ilmestyi kuva. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille jo tässä vaiheessa! Saatan innostua kuvaamaan Avan valmista huonetta myöhemmin illalla, joten postausta voipi pukata vielä tämän vuorokauden aikana. Mut jos ei, niin huomenna sitten. :)

Terveisin,
Maailman onnellisin ja iloisin Miia (ja muutama muu perheenjäsen, jotka ovat iloisia kun mamma on iloinen =D)