Aah, ihanaa. Tyttö tuhisee yöunillaan omassa sängyssä, mies istuu saunan lauteilla ja koira nukkuu omaa untaan. :)

Yöaika on minun ikiomaa aikaa, jolloin yleensä teen ne parhaimmat sisustuskeksinnöt.

Harrastan sisustusseikkailua nettikaupoissa ja päädyin miljoonannen kerran Ikean sivuille Bestå-suunnitteluohjelman kimppuun. Halusin visualisoida päässäni syttyneen ajatuksen vaatesäilytyksestä Bestå-kalusteessa. :)

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-07-07+kohtee


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-07-07+kohtee


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-07-07+kohtee

Miehellä ja itselläni olisi molemmilla kaksi korkeaa kaappi-rykelmää, toinen hyllyillä ja tangolla, toinen vain hyllyillä. Yksi "hylly" olisi molemmilla ulosvedettävä pöytätaso, johon saisi omissa pikku koreissaan alusvaatteet ja sukat eroteltua. Ulosvedettävyytensä ansiosta se olisi myös mukavan käytännöllinen.

Oviksi valitsin 64x60cm kokoiset, lähes neliön muotoiset korkeakiiltovalkoiset Bestå Tofta-ovet. Ne ajattelin liittää osittain toisiinsa ovien mukana tulevilla kiinnikkeillä, jolloin useampi ovi aukeaa samanaikaisesti. Ylin rivistö toimisi kausivaatteiden ja miehen rokkiaikojen muistojen säilytyspaikkana. <3

Minä jatkan asian hauduttelua täällä, ja toivotan kauniita unia kaikille! <3