Tein tuossa äsken suunnitelman bestå-suunnitteluohjelmalla miehen toiveiden mukaisesti. :)

Hän on kanssani samaa mieltä, että nykyinen matala kombo on huono ja saa meidän olkkarin näyttämään kääpiöiden asuttamalta. Hih, mikä vertauskuva. :) Mutta mies on ihan oikeassa, huonekorkeutta kun löytyy 285cm ja kun kaikki kalusteet on matalia, niin se näyttää hassulta.

Tälläinen oli miehen visio tulevasta kokonaisuudesta:

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-08-27+kohtee

Tv-kaappi jäisi tuohon keskelle, joten katselumukavuus olisi hyvä.
Ja erinomainen ehdotus mieheltä oli, että ostaisimme 2 kpl 180cm leveää ja 64cm korkeaa kaappia, joten ne saisi tuohon päälle asennettua ilman seinään kiinnitystä ja porailua, koska lepäisivät puolikorkeiden alakaappien päällä. :) Nerokasta ja käytännöllistä täläiselle muunteluhaluiselle kuin minä. :)

Mies ihan mittasi, että tuplakuplan M-kokoinen lamppukin mahtuu yhteen tuollaiseen tyhjään koloseen. Ihanan huolellinen. <3

Tuonne kaapin päälle muuten olisi tulossa led-valonauhaa, sitä samaa jota löytyy meidän sängyn päädystä. Sillä saisi ihanan epäsuoran tunnelmavalon aikaan, ilman että se heijastaisi telkkariin.

Itse lämpenin tälle ehdotukselle. Mitä mieltä te olette? :)PS. Jos joku ei enää löydä uudistetulta Ikean nettisivulta Bestå-suunnitteluohjelmaa, niin alla linkki:

http://www.ikea.com/ms/fi_FI/rooms_ideas/planner_besta/index.html