Voin vain kysyä itseltäni, mitä ihmettä oikein mietin, kun lähdin hetken päähänpistona vaalentamaan hiuksiani..... Latvoissahan minulla ei ollut kuin ikivanha kevytsävyte, mutta siitäkin huolimatta latva on edelleen vaaleanoranssi. Eilen sutaisin päähäni värinpoiston kolmannen kerran ja lopputuloksena on täysin kärventyneet latvat JA ORANSSIT OVAT EDELEEN. :(

Tässä kuvassa tukka on hoidettu ja täynnä hiuksiin jätettävää rakennekorjaavaa hoitoainetta. Myös suoristusrautaa käytin nopeasti latvoissa ja silti se on tuollainen frizzy. :(
Väri on oikeasti paaaaljon kultaisempi latvoissa ja ero tyven ja latvan välillä on huikea. Hiukset ovat myös katkenneet aika pahasti ja toinen puoli on reilun sentin lyhyempi. Suoraan sanottuna katastrofi siis.

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-08-27+kohteeNyt ei ole itku kaukana ja pakko on keksiä uusi suunnitelma jäljellä olevien hiusten pelastamiseksi.

Tumma väri päähän ja leikkaus, no can do. :(

Lyhyt leukalinjainen polkkatukka olisi nyt toiveena, mutta voi olla, että latvan kunto ei riitä siihenkään. Ihan poikatukkaa en olisi tahtonut, mutta jos vaihtoehtoa ei ole, niin se on vaan sitten opittava elämään sen kanssa. Ja kasvaahan tukka aina takaisin päähän. :)

Hain inspiraatiota youtubesta (lähinnä katsoen videoita siitä, kun pitkät hiukset leikataan lyhyeksi =D) ja löysin videon, jossa polkkatukkainen kaunis nainen taituroi itseleen 10 erilaista kampausta. <3


Hänellä on aivan ihanat hiukset ja tuollaiset voisin itsellenikin haluta. <3
Riskinä onkin nyt latvan kunto ja uusi värjäys, joka voi viedä viimeisetkin haivenet päästä. Pitäisi varmaan etsiä jo peruukkia valmiiksi... :)Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-08-27+kohtee


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-08-27+kohtee

Kyseinen kaunis nainen, Danielle Cedillo, on kauneudenalan ammattilainen ja toimii valtameren takana. Hänet ja portfolionsa löydät alla olevasta linkistä:

Tänään on luvassa siivouspäivä ja nakkikeiton tekoa. Se on Avan suurinta herkkua, heti aamupuuron jälkeen. :)Ihanaa päivää kaikille ja mukavaa alkanutta viikkoa! <3