Nyt on saatu viimein maalausurakka päätökseen. Luojan kiitos sanon minä. :)

Vaikka neliöitä on vain 80m2, on ihan uskomattoman suuri ja raskas urakka remontoida ja maalata pintoja yksinään, toisinsanoen 2-vuotiaan termiitin "auttaessa". Mutta nyt voin kätellä itseäni hyvästä suorituksesta ja todeta että MIE TEIN KAIKKI IHAN ITSE ALUSTA LOPPUUN! :)

Mies on samaan aikaan rempannut omaa kohdettaan, joka koki todellisen muodonmuutoksen. Seinä- ja kattopinnat sekä ovet ja ikkunankarmit maalattiin moneen kertaan ja lattiaan asennettiin tumma laminaatti. Kuvailen tämän projektin teille myöhemmin, kun saan sisustettua tuon rempatun tilan.

Tässä viimeiset välivaihekuvat oman kodin tuunauksesta:

P1013173.JPG

Sain eilen ripustettua verhot takaisin olohuoneen ikkunaan ja asensin seinäkaiuttimet paikoilleen.

P1013174.JPG

Myös isot peilit nostettiin takaisin paikoilleen jo eilisen aikana. 
Keittiön verhot ovat vielä mytyssä Kartellin tuolilla, hieman voi joutua oikomaan niitä ennen ripustusta. ;)

P1013176.JPG

Viimeinen maalattu seinä kuivumassa, kyseessä ulko-oviseinä.

P1013177.JPG

Kyllähän tiesin, että kaikkien seinäpintojen maalaaminen ei ole liian helppo homma purtavaksi, vaikkei se varsinaisesti vaikeaa olisikaan. Silti mielikuva urakasta oli turhan simppeli, toteutus vaati järjettömästi organisointia ja nopeaa reagointia. Heti kun tyttö istui hetken paikoillaan ja näytti rauhoittumisen merkkejä, oli pakko kiivetä tikkaille sutimaan. :)
Ja kun tyttö meni nukkumaan, ei tullut kuuloonkaan että olisin itse mennyt untenmaille, ehei, hiljaa hiljaa hiipien vaan takaisin tikkaille ja sutimaan.....

Edellisestä maalausprojektista on kolme vuotta aikaa ja todella vannon tässä nyt julkisesti, etten maalaa ainuttakaan seinää seuraavaan kolmeen vuoteen. :)

Superia sunnuntaita kaikille! <3