Olen saanut siivottua paikat kuntoon ja tavarat paikoilleen viikonlopun jäljiltä. :) Tuo uusi seinämaalisävy (X487) on minusta aivan ihana vieläkin, varsinkin valkoisen ja teräksen kanssa yhdistettynä. Vaikka kalusteemme ovat melko eleettömiä, valkoisia ja varsinkin korkeakiiltovalkoisia, on tunnelma minusta onnistuneen kodikas ja pehmoinen. Pappelinan muovimattokin saa jäädä ruokapöydän alle. Olen tykästynyt siihen kovasti ja se kuroo ruokailyryhmän kokonaisuudeksi.

Erityisen ilahtunut olen meidän avokeittiön "ruokailutilasta". Siinä on nyt jotenkin paremmat vibat kuin aiemmin. En osaa määritellä mistä se johtuu, mutta nyt kokonaisuus toimii kunnolla. :)

P1013393.JPG

P1013394.JPG

Viikonlopun pippaloissa jäi drinkkipuoli epähuomiossa tekemättä ja siihen varaamani sitruunat ja limetkin sitten käyttämättä. ;) No, eihän se haittaa lainkaan, nuo nimittäin näyttävät hyvältä ihan jo sisustuselementtinäkin. :) Raaskiiko niitä edes käyttää pois.... :)

P1013397.JPG

Tässä myös tuon kakkos-astiakaapin sisältöä. Vasemmalla on viinejä, sisustussälää, työkalulaatikko, ikivanha tietokoneen romu ja joitain työkaluja. Oikealla jalallisia laseja sekä muuta roipetta (kuten toinen vanha pc-rötiskö). Tämä kaappi toimii meillä sekalaisten tavaroiden säilyttimenä, joille ei paikkaa muualta ole löytynyt. :)

P1013399.JPG

Ihanaa päivää kaikille! <3