Etsin miehen toimistoon sisustuksellisia äänieristyslevyjä ja tein yllättäen ihan mahtavan löydön NetRaudan verkkokaupasta:

PanelPiedra Sisustuslevy, joka näyttää nahalta! <3

HFYPR471-1.jpeg

HFYPR472-1.jpeg

Yksi levy on kooltaan 60x60cm ja se voidaan kiinnittää seinään voimaliimalla tai ruuveilla. :)PanelPiedra® -sisustuslevyillä saat nopeasti ja helposti päällystettyä kokonaisia seiniä tai tehosteosioita. Levyt voi asentaa lähes kaiken tyyppisille seinille, vaikka vanhan tapetin päälle. Yhden levyn paino on 5-10 kg ja levykoko on mallista riippuen 0,84-1,00 m². Levyt kiinnitetään seinään ruuveilla tai voimaliimalla. Voimaliimakiinnityksessä asennus tulee varmistaa myös muutamalla ruuvilla/levy.

Levyjen saumakohdat yhdistyvät toisiinsa lähes huomaamattomasti kun saumat ja ruuvinkannat käsitellään saumausmassalla ja maalilla. Mallistosta löytyy kivi- ja tiilikuosit, betonikuosi sekä moderni Design-mallisto. Levyjen runko on polyuretaania (huom! lisälämmöneristys) ja pinnassa on aitoa marmorikiveä.
Huom! Levyt eivät sovellu kiukaan tai muiden kuumien pintojen läheisyyteen.
Sisustuslevy Capitone Negro
  • Levyn mitat: 59,5 x 59,5 cm, paksuus 2,5-4 cm
  • Levyn pinta-ala: 0,35 m²
  • Pakkauskoko: 1 levy

(Tuotekuvaus lainattu NetRaudan sivuilta! Postaus EI sisällä maksullisia mainoslinkkejä!)