Nonniin! Juuri saavuin kotiin kampaajalta ja vaalennushan sitten tehtiin.
Meinasin tosin livistää tuolista, ja ehdotin myös tummaa sävyä ja leikkausta, mutta mutta, ihana kampaaja lupasi tehdä taikojaan ja yrittää saada tukkani niin vaaleaksi kuin mahdollista. :)

Tässä lopputulos:

P1013247.JPG

Ei ollut ihan simppeli keikka tämäkään. :)

Oma oikea tukkani on tummuusastetta kolme (1 = musta ja 10 = ihan vaalea) ja sisältää runsaasti punaista pigmenttiä. Korviin asti oli täysin käsittelemätöntä hiusta ja korvasta latvaan yksi marketista ostettu Loreal Castings-kevytsävyte sävy suklaanruskea.

Hiukseni joutuivat tosi kovalle koetukselle, kun ensiksi tehtiin värinpoisto väripesulla, joka on vahvinta mahdollista myrkkyä mitä olla saattaa. Tämän jälkeen päähän hierottiin väriseosta ja violettia taittoväriä (jonka tarkoitus oli taittaa lämmintä kinuskia latvoista pois).

Lopputuloksena on "liukuvärjätty" trenditukka, jossa platinanvaalea tyvi ja alaspäin kinuskisoituva väritys. <3
Pituutta pätkäistiin 10-15cm omasta toiveestani, latva oli sen verran haperoa väriräjäytyksen jälkeen, että tahdoin sen pois roikkumasta. :)

Tykkään kovasti ja välivaihetukkana tämä on huippu ihana. <3

Uusi aika on jo valmiiksi varattuna ja kuukauden kuluttua vaalennamme tyvikasvun ja tuon latvaosuuden uudelleen. Sen jälkeen tukka onkin sitten mallikuvien mukainen täydellisen platinanvaalea polkka. :)

Huomiseen muruset! <3