Hui, kun jännittää jo valmiiksi. :)
Lauantaina kotonamme järkätään sisustuskutsut, jonka jälkeen ilta jatkunee varsin iloisissa merkeissä iltaa istuen ja ihanien ihmisten seurasta nauttien. <3 En ole yli kolmeen vuoteen päässyt viettämään bileiltaa aikuisten kesken ja tämä on todellakin tarpeen minulle. ;)

Paikalle on tulossa vajaa 20 hengen porukka, joista puolet on minulle uusia kasvoja. Stressiä siis pukkaa, niin sisustus- ja siivousrintamalla, kuin tarjoilujen ja juomajärjestelyjen puolesta. Tukkakriisikään ei ole selätetty ja vaatevalikoimaa tuntui supistuvan silmissä, kun piti jotain kivaa, kaunista ja mukavaa pukea päälle. KÄÄK! :) Mutta ihanaa silti, on jotain mitä odottaa. <3

Astioita meillä on vain kahdeksalle, joten lisävahvistusta piti hankkia. En kuitenkaan kokenut järkeväksi kasvattaa astiamääräämme, joten turvauduin mahdollisimman tyylikkäisiin kertiksiin.

P1013318.JPG


Tämä setti on vaivalla etsitty ja ostettu useasta eri kaupasta. Pöytäliinat tulevat erilliseen buffet-pöytään ja ne löysin Tiimarista. Samoin kuin servetit. Lautaset ja pikkulusikat löytyivät Prismasta. Haarukat ja veitset vuorostaan Tigeristä. 


P1013319.JPG


Vielä olisi etsinnän alla kahvikupit ja snapsilasit, sekä kimaltelevan hopeiset pienemmät servetit.

Shampanja- ja viinitarjoilu hoidetaan todennäköisesti omista laseista, koska kertakäyttöisenä ne ovat aika kamalan näköisiä. :)


P1013320.JPG


Kuvissa näkyvät myös Bestå-sarjaan kuuluvat Inreda lasitelineet, joista saa näppärästi ripustettua jalalliset lasit roikkumaan. Teline pujotetaan hyllylevyyn sivusta ennen hyllyn paikalleen asentamista, eikä täten tarvita ruuveja eikä meisseleitä. :)


P1013321.JPG


Tarjoilujen suhteen päädyin keveään salaattipöytään, jossa kreikkalaista- ja kanacaesar-salaattia, muuta pientä naposteltavaa sekä makeannälkään ylläriherkkua ja annoskokoisia tiramisuja. NAM! <3


P1013322.JPG


Kuvasin teille myös hieman juomapuolta sekä Bestå Inreda viinipullotelineet. Yhteen telineeseen mahtuu kuusi pulloa ja telineen kaltevuutta voi säätää.


P1013325.JPG


Sisko käväisi eilen kylässä ja toi minulle hehkuttamiaan Lidlin siivousliinoja. :)

Pakko on kyllä myöntää, että näillä siivoaminen luonnistuu superhelposti. Tuoksu oli yllättävän miellyttävä sitruunainen, ei liikaa Ajax Lemonin tyyppinen jota kammoan. ;)


P1013327.JPG


Päiväni kuluukin nyt siivotessa paikkoja kuntoon ja odottaessa posteljoonin tuomaa hiustenpidennyspakettia. Päätin itse värjätä tukkani loppuun ja samalla sävytän pidennyshiuksetkin. Voin postailla teille tästä erikseen, jos kiinnostusta riittää. :)

Ihanaa päivää kaikille! <3