Tasan viikon kuluttua sunnuntaina lanseerataan CASA Blogit-sisustusblogiportaali, jossa minäkin olen mukana.

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-07-27+kohtee

CASAn tuparit pidetään Habitare messujen yhteydessä suurella näyttämöllä ja minuu jännittää ihan hirmuisesti jo nyt. :) 
Onneksi meitä bloggajia saapuu paikalle itseni lisäksi muitakin, joten voimme jakaa jännitystä hieman (tai sitten lietsomme toisemme paniikin partaalle ;)).


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-09-09+kohtee

Ensimmäinen esittelytilaisuutemme on klo 12.30 ja toinen klo 15.00.

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-09-09+kohtee

Itse odotan messuja innolla perhoset vatsanpohjassa pöristen. :) Viime vuonna en päässyt messuilemaan lainkaan ja tänä vuonna nousen itse myös lavalle, how funny is that? :)

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-09-09+kohtee


Toivoisin kovasti, että teistä rakkaista lukijoistani mahdollisimman moni pääsisi sunnuntaina minuu moikkamaan. Olisi mahtavaa nähdä teitä ja saada samalla myös kasvot nimimerkeille. :)
Olen monesti miettinyt, että en taida uskaltaa tulla kokonaan esille täällä blogissa, mutta nyt se tapahtuu sitten kerta rysäyksellä. HIH :) Paluuta takaisin "kaappiin" ei taida messujen jälkeen enää olla, jaiks... =D

Tässä sunnuntain 16.9 lavatarjontaa Habitaressa:

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-09-09+kohtee

Blogini siirtyy virallisesti CASA Blogit-portaalin alaisuuteen sunnuntaina 16.9, mutta osoitteen kannalta ei muutosta tarvitse hermoilla. Automaattinen ohjaus siirtää teidät suoraan sekä ikivanhasta blogspotin osoitteestani, että tästä omakotivalkoinen.fi osoitteesta tuonne portaaliin ja blogiini. :)

Teen myöhemmin ensi viikolla vielä erillisen postauksen tästä aiheesta ja tulevista muutoksista.

Nyt takaisin laiskottelemaan sohvan nurkkaan ja nauttimaan kupponen teetä!

Kaunis kiitos teille kaikille blogissani vierailleille, niin vakkarilukijoille kuin satunnaisesti eksyville. Olette mahdollistaneet minulle tämän upean asian ja kiitollisuuteni teitä kohtaan on niin suuri, etten löydä sanoja sitä kuvaamaan!
Siispä lyhyesti ja ytimekkäästi: KIIIIIITOS! <3