Kuvasin teille eilen olohuonetta kolmessa erilaisessa järjestyksessä. Kokeilin divaania sekä olohuoneen ikkunan eteen, että keittiön puolelle. Ei toiminut ollenkaan ne yhtälöt.
Ja kaikista hauskinta tässä on se, että olin kuvannut ilman muistikorttia, joten kuvamateriaalia ei teille ole. :(
Täytyy katsoa, jos jaksan kokeilla niitä järjestyksiä jossain vaiheessa uudestaan, jotta voisitte itsekin todeta saman kuin minä. Divaani tulee olohuoneen ikkunan puolella liian pitkälle ja haittaa kulkemista Avan huoneeseen. Keittiön ikkunan edustalla (matalan Bestån kanssa) se jäi sumppuun ja tuntui kuin olisi 10m2 kadonnut jonnekkin.

Mutta lopputulokseksi valikoitui aika hauska idea, joka lähti siitä, että yritin keksiä yhdelle "ylimääräiselle" matalalle Bestålle paikkaa. :)

P1013566.JPG

Kaksi matalampaa kaappia vierekkäin, toisen nappasin makuuhuoneesta. 
Ajatuksena tuo on aivan ihana, mutta kaappien korkeus peileihin suhteutettuna ei ole hyvä. 
Siksipäs suunnittelin, että ostaisin jossain vaiheessa muutaman niitä ihan matalia kaappeja, jotka jalustan ja lasisen kansilevyn kanssa ylettyisivät juuri peilinkarmin alareunaan (50,8cm). <3

P1013568.JPG

P1013583.JPG


Tuo alemmassa kuvassa oleva AmandaB:n korkea lasinen PASTA-malja olisi huutonetissä kaupan
(Klik Klik). :)

P1013582.JPG

P1013584.JPG


Psssst. uusi tarra seinässä, tästä tulossa oma postaus viikonlopun aikana! ;)

P1013580.JPG

P1013587.JPG

P1013573.JPG

P1013588.JPG

Kuvista katsottuna tason päällä näyttäisi olevan tuhat tavaraa liikaa ja yleisilme on hieman kaoottisen oloinen. En osannut taltioida kuviin samaa fiilistä, joka täällä kotona nyt vallitsee. <3
Muutamista jutuista huolimatta koti tuntuu rauhalliselta ja väljältä. :) Taidan tämän illan keskittyä taas valokuvauksen saloihin oppaan muodossa ja toivoa että oppisin säätämään mm. suljinaukon nopeuden oikeaksi. :)

Tälläistä tänään siis! Nyt mars ruokakauppaan ja nauttimaan päivän viimeisistä auringonsäteistä!