Vaikka minulla on trenssejä ja jakkuja, paitapuseroita, kynahameita sekä korollisia kenkiä, pukeudun silti lähes päivittäin ihan vaan kotiasuun. :)

Kotiasunani on lähes aina mustat mikrokuituiset legginsit ja pepun peittävä pitempi trikoopaita. Usein minulla on vielä miehen harmaat college-housut vetäistynä legginsien päälle. =D

505ef1ffc98c7e3231000036.jpg

Silloinkin kun olin mukana työelämässä ja kävin konkreettisesti työpaikallani töissä, vaihdoin päivän päätteeksi heti kotiin saavuttuani himailuasuun. :)

Olen mukavuuden tavoittelija ja tykkään joustavasta ja pehmoisesta trikoosta. Puuvillaisia legginsejä en tosin omista, vaan ne hankin aina mikrokuituisena versiona. Ne eivät haalistu vuosienkaan pesulla ja kuivaamisella, ja pysyvät napakkana vaikka viikonkin viuhtoisi menemään samoilla pöksyillä. Oma suosikkini on Vilan Surface Long-legginsit, joita taitaakin olla noin 9 kappaletta tällä hetkellä.

Olen myös hirveä sukkavaras, HIH :) Jalassani on usein joko miehen tai tytön sukat, vaikka omia sukkiakin tietysti on. Miehen sukat ovat ihanan paksuja ja pitempi varsi on kiva rypyttää nilkkaa lämmittämään. Tytön sukat taasen menevät usein omieni kanssa sekaisin ja vetäisen jalkaani sen ensimmäisen parin joka käteeni sukkalaatikosta osuu, joskus ne ovat tytön. :)

Sateesta huolimatta toivottelen teille kaikille ihanaa sunnuntaita! <3