Minä niin toivoin, että tilaamani nahkadivaani olisi ollut kamala. Mutta ei, se ei ole sitä todellakaan. :)

Se on totaalisen, järisyttävän, täydellisen ihana ja vaikka sille ei kunnollista paikkaa meidän pienestä kodista löydy, se saa jäädä silti. <3 Kyllä mie jotain keksin, kun on pakko. HIH :)

Kuvasin teille paketin ja avaamisen. Voitte varmasti kuvitella kuinka olen hihkunut täällä ilosta ja riemusta ja apinan raivolla avannut pahvipakettia. Ja tuo keinonahka, se on kauniin puhtaan valkoinen ja muistuttaa niin elävästi aitoa nahkaa (vrt. vieressä oleva aitonahkainen sohva), että jos en tietäisi sen olevan keinoa, niin olettaisin sen ilman muuta olevan aitoa myös. :)

Pakettia oli kantamassa kaksi riuskaa kuljetusliikeen miestä. 
Kuva ei ehkä paljasta, mutta pakkaus on järjettömän kokoinen. :)


P1013533.JPGTässä vaiheessa olin pyörtyä ja päätin että mahtuu tai ei, divaani jää! :)


P1013536.JPGLykkäsin divaanin suoraan siihen paikkaan, mihin sitä alunperin kaavailin. Tästä kuvakulmasta katsottuna se ei suuresti säväytä, ihan perus lepotuolilta näyttää. Mutta odottakaapas.... ;)


P1013537.JPGOoooooh, katsokaa nyt! Se on aivan ihana! <3

Pientä hienosäätöä tarvitaan vielä kalusteiden sijoittelussa, mutta itse tykkään kovasti tästäkin. <3


P1013539.JPGJa miten hyvin se sopiikaan meidän muuhun interiööriin. *Pakahdun ihastuksesta* <3

Valkoista nahkaa, kiiltävää kromia, leikkisää muotoilua ja ripaus luxusta - Siitä on Oma Koti Valkoinen tehty! :)


P1013540.JPG


P1013541.JPG


P1013544.JPGJa pakollinen lähikuva nahkapinnasta. 

Tuolina tuo on todella mukava ja pehmeä istua, itselleni se tuntuu ergonomisestikin sopivan erittäin hyvin. Omat jalkani yltävät hieman yli puolivälin tuota istuinosaa, joten uskallan veikata että siinä on hyvä istua myös lähes 2-metrisen miehenketaleen. 


P1013545.JPG


Postaus sisälsi nyt paljon ylitsepursuavan ylistäviä sanoja, mutta teksti todellakin tuli suoraan sydämestä kaikkine iloisine hekumineen. :) Olen 110% tyytyväinen tähän ostokseen ja erityisesti hintaan, jolla sen kotiutin.
Moni saattaa karttaa Anttiloita sisustusmielessä, eihän heidän imagonsa ole kovin imarteleva sisustusrintamalla. Itsekkin aikoinaan jaoin saman mielipiteen, mutta löytäessäni 2010 heidän valaisinosastonsa, mielipiteeni muuttui. :)

Nyt olen jo pari vuotta katsastanut säännöllisesti heidän valikoimansa ja monia superhyviä hankintoja sieltä olen tehnyt, varsin kilpailukykyiseen hintaankin vielä. Tämä divaani oli taas mainio esimerkki itselleni siitä. :)Ihanaa päivää teilla kaikille! <3