Tänään oli ihana päivä! ♥ Näin piiiiitkästä aikaa rakkaan ihmisen ja hänen suloisen tyttärensä, joka oli ehtinyt jo kunnioitettavaan 1v8kk ikään. :)

Meidän tyttöset leikkivät keskenään ja heidän toilailuja oli ihan mahtava seurata, "minun se on, eiii ota toi ite, se on minun, tule tähän viekkuun istumaan, voi sinuu vauva tule tänne, eiku tyttö, mennään yhdessä". :)

Saimme Avan kanssa myös kauniin ruusukimpun tuliaisiksi, valkoiset ruusut minulle ja pieni suloinen vaaleanpunainen ruusu Avalle! <3 <3

P1013565.JPG
Kuva näpsäisty salamalla hetki sitten! <3Paljastan teille myös uusimman ostokseni, jonka onnistuin sattuman kautta löytämään edullisesti käytettynä:


Michael Korsin konjakinruskea pieni Charlton Cross Body laukku kultaisilla yksityiskohdilla.

Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-09-03+kohtee


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-09-03+kohtee


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-09-03+kohtee


Tätä veskaa kuolasin aikoinaan Stockmannilla, mutta en ehtinyt sitä ostamaan, ennen kuin se oli loppuunmyyty. Nyt käsväsky on kuitenkin hankittu ja saapuneen loppuviikosta minulle. :)


Nyt nautiskelen kupillisen lemppariteetäni Forest Fruittia ja herkuttelen yhden sokeripommi-munkin. NAM! <3 Sitten voin hyvällä mielellä ja suukki makeana mennä untenmaille. :)

Huomenna luvassa järjestyksenvaihtoa ja paaaljon kuvia! ÖITÄ! ZZZzzzzzz