Avan vanha sänky alkaa olla liian pieni jo nyt. Neiti pyörii ja hyörii unissaan niin paljon, että tila loppuu kesken. Uuden sängyn hankinta on ollut muutenkin ajatuksena, koska tytön nukuttaminen on itselleni melko rankkaa touhua. Varsinkin kun joudun aina tunti tolkulla makoilemaan paljaalla lattialla "leikkinukkumassa". :) 

Ava on edelleen Disneyn Prinsesojen lumoissa ja koska ikääkin alkaa jo olla, sai tomera neitimme itse valita huoneeseensa uuden aiheen. Prinsessa-teema olikin varma voittaja. :)

Prinsessoille sopivan sängyn löysin Delux Dreamsin valikoimasta. 120cm levyinen muhkea jenkkisänky sopii niin äidille kuin tyttärellekin makoisia ja hattaraisia unia varten. 

50618bffc98c7e8e6b000002.jpg 

Erityisesti Tuhkimo on meillä kova sana ja varsinkin siniset lasiset korkopopot aiheuttavat riemunkiljahduksia. Näytin Avalle kuvia monenlaisista Prinsessa-aiheisista tekstiileistä ja valinta oli sata varma, Tuhkimoa sen olla pitää. :)

50619087c98c7e8e06000008.jpg

Ja koska tämä mamma ei nyt kuitenkaan ihan koko huonetta tahdo koristella Tuhkimon kuvilla, seikkailimme myös Elloksen sivulla katsomassa ZARA Home Kidsin valikoiman. Löysimme tytön kanssa monta ihanaa ja suloista juttua, jotka sopivat mainiosti tulevaan vaaleansini-valkoinen-vaaleanruskea sävytettyyn Prinsessa-huoneeseemme.

Tein teille kollaasin, josta saatte hieman ensimakua tulevan huoneen uudesta värityksestä.


50618c90c98c7e8e6b000007.jpg

(Kollaasin kuvat lainattu Ellos / ZARA Home Kids ja Stockmann.com)

Uusi sänky onkin jo matkalla kotia kohti, samoin muutama ZARA Home Kids-sarjan tuote. <3 Myös seinillä oleville maalatuille Pony-kuville on keksitty tuunausidea, joka saa ne sopimaan Prinsessamaiseen teemaan paremmin. Suunnittelin nimittäin, että laitan jokaiselle Ponylle tarratimanteista tehdyn satulan, joko vaaleansinisillä timanteilla tai sitten ihan vaan kirkkailla. Prinsessan arvolle sopivia kuninkaallisia poneja siis. :)

Ihanaa tiistaita kaikille! <3

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*