Päätin palauttaa sen Michael Korsin untuvatakin, koska se ei istunut toivotunlaisesti päälleni. Kolusin samalla monen kaupan valikoimaa läpi ja totesin, ettei vyöllä olevat untuvatakit sovi vartalonmallilleni laisinkaan. Oli merkki tai koko mikä hyvänsä, sama ongelma toistui - alavatsa ja yläselkä pullottivat pahasti. 

Ei auttanut muu kuin siirtyä PlanB-vaihtoehtoon, joka on laadukas, polvimittainen, musta untuvatakki ilman vyötä. :)

Tälläisen löysin Stockmannilta:

506484f5c98c7e7e7c000022.jpg

Takki on Parajumpersin muhkea untuvatakki, jossa on 90% untuvaa ja vain 10% untuvaista höyhentä. 

Sovitin takista S-kokoa, joka oli melko reilu. Muutoin The Takki hipoi täydellisyyttä unelman keveänä ja jopa hieman hoikentavana. Hyvin harvoin paksu takki, varsinkaan untuvatäytteinen sellainen, näyttää hyvältä päällä saati että sillä olisi slimmaava vaikutus. Olin todella todella tyytyväinen. :)

Valitettavasti takista ei löytynyt pienempää kokoa myymälän puolelta, mutta ihana apurini katsoi puolestani nettikaupan saatavuutta ja niinpä kotiin päästyäni ryntäsin koneelle ja klikkasin pienempi kokoisen takin kotimatkalle. <3

Huippumahtava uutinen oli myös Stockmannin kanta-asiakkaiden takkialennus -20%. Sievoinen säästö tulikin siis tehtyä ja uskon tämän takin kestävän vaativaakin käyttöä vuodesta toiseen. Yhden Parajumpersin takin omistan jo valmiiksi ja se on lunastanut kyllä kaikki korkeat odotukseni tähän mennessä. :)

Stockmannin takkivalikoimaan ja kanta-asiakas aleen pääset TÄSTÄ*!

Kyseiseen Parajumpersin untuvatakkiin puolestaan TÄSTÄ*!

Talvitakin metsästys on siis viimein ohi ja löysin kuin löysinkin lopulta juuri sen itselleni täydellisen yksilön! <3

Ihanaa iltaa kaikille!

PS. Huomenna saapuu Avan uusi prinsessa-sänky!!!!! JEEEEEE!!!!


*Postaus sisältää mainoslinkkejä*