Minulle esitettiin kysymys, että mitä kaikkea nyt oikein tilasinkaan Ellokselta tytön huonetta varten. :)

Ajattelin antaa tälle ikioman postauksen ja tein pienen kollaasin jutuista, jotka ovat kotimatkalla.

Kaikki alla olevan kuvan ihanuudet ovat ZARA Home Kids-sarjan juttuja:

5066b8b8c98c7e581f000021.jpg

1. Flag-tyynynpäällinen 

2. Borde-torkkupeitto (loppuunmyyty) 

3. Pony-tyynynpäällinen tekoturkista

4. Star-putkityyny

5. New Pippi-tyynynpäällinen

6. Basic-pussilakana

5066b8b7c98c7ef56d000018.jpg

1. 3kpl tähtisalkkuja SisustusSydämen nettikaupasta (pieni, keskikoko ja suuri)

2. Estrella Dot-pussilakana sekä saman sarjan tyynyliina

3. New Chippy Stars päiväpeitto (loppuunmyyty) sekä tyynynpäällinen

Lisäksi kaipasin jotain pehmeää ja vaaleaa ruskean sävyä ja tilasin Stockmannilta tekoturkista olevan ison torkkupeiton sekä yhden pussilakanan.

5066bf95c98c7e0c39000025.jpg

1. Villa Stockmann päiväpeite / torkkupeite

2. Villa Stockmann pussilakana

Nämä siis valikoituivat kotimatkalle ja aika kriittisesti aion niitä sommitella tytön huoneen sisustukseen. Jos värisävyt eivät ole just vaan melkein, päätyvät ne takaisin kaupan hyllylle. ZARA Home Kidsin tuotteiden osalta palautus Ellokselle tosin on kinkkinen, koska heillä rahojen takaisin maksussa kestää kuukausia. Toivotaan siis, että ainakin ne sopivat ja ovat sävyltään keskenään samanlaiset. :)

En ole vieläkään täysin parantunut flunssasta, ihan hirmuinen hinkuva yskä iski toissa päivänä eikä loppua näy. Vatsaan sattuu ja keuhkoja polttaa, kurkkukin on kuin tulennielennän jäljiltä. Auts. Rentoilua siis luvassa minulle, kun oikein mitään ei viitsi puuhastella. Eilinen sisustelu oli ihan vika tikki, kävi suorastaan hengen päälle. HIH :)

Ainiin, tyttö nukkui tosi sikeästi koko yön. Kävin kurkkaamassa neitiä noin kolme tuntia nukahtamisen jälkeen ja tyttö nukkui edelleen täysiin samassa kohtaa sänkyä ja samassa asennossakin. Ilmeisesti oli hyvät unet nukkunut, koska aamulla oli hirmu hyvällä tuulella. :) Kumpa sama linja jatkuisi ja meidän yöt muuttuisi rauhallisiksi. :)

Ihanaa lauantaita kaikille! <3

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*