Syksyssä ja talvessa parasta on kynttilöiden polttaminen. <3 Nyt kun tyttömme on kasvanut isommaksi, olen voinut lisätä kynttilöitä sisustukseemme reilummin, sillä aikaisempina vuosina ei kynttilöitä pahemmin meillä ole näkynyt. :)

Sain mahdollisuuden osallistua yhteistyökampanjaan AmandaB:n kanssa, eikä tätä päätöstä tarvinnut miettiä sekuntiakaan. :) Olen kuolannut heidän tuotteitaan jo pitkään muutenkin, varsinkin kynttilälyhtyjä joista löytyy monta kaunista vaihtoehtoa. Sain valita heidän valikoimistaan oman lempparituotteen itselleni ja päädyin lopulta tähän isoon ja laakeaan lyhtyyn, jossa on paikka kolmelle pöytäkynttilälle. 

508c0cb5c98c7e717c000005.jpg

Näyttävän lyhdyn halkaisija on 24cm ja korkeus 29cm. Metallisessa pohjassa on valmiiksi uurrettuna paikka kolmelle kynttilälle. Lasi on paksua ja lyhty on kaikin puolin laadukas ja jykevä. Pohjassa on samettinen kangas, jossa myös jokin liukumista estävä ominaisuus. Lyhtyä ei saa työntämällä siirrettyä kovinkaan helposti, mikä on turvallisuuden kannalta hyvä juttu. Tämä lyhty onkin oiva vaihtoehto lapsiperheille. :)

508c0cb1c98c7e860300000a.jpg

Myös valkoiset kynttilät ovat AmandaB:n valikoimasta. Kynttilöiden pinta on helmiäishohtoinen ja niissä on kaikissa kaunis riipus ympärillä. Kynttilät palavat kauniisti ja tasaisesti, eivätkä kärytä. :)

Kokeilin muuten viimeinkin tuota kahden Scala-pöydän yhdistelmää, joka aikoinaan oli tarkoituksenani. Tykkään tuosta päällekkäin asettelusta ja mieleeni tuleekin BoConceptin pöydät.

508c0cbac98c7ef61500000d.jpg

Olohuoneeseemme kotiutui eilen myös kaksi uutta mattoa, jotka yhdistin yhdeksi isoksi matoksi. Matot ovat Vallilan Operetit, eli samanlaiset kuin se edellinen, pyöreä matto olohuoneessamme. Vatvoin tätä mattoasiaa päiväkausia ja päätin lopulta ostaa tutut ja hyväksi havaitut matot, jotka tiedän olevan hintansa väärtejä. Yhden maton koko on 160x230cm ja näitä on siis kaksi aseteltuna vierekkäin. Matto on tosi paksu ja pumpulin pehmoinen, kuten kuvasta näkyy. <3 <3 <3 <3 

Mattojen sävy on täydellisen valkoinen, ei liian kova ja puhdas, muttei myöskään kermainen. Bestå-kaapin Tofta-oven sävy on aikalailla identtinen näiden mattojen kanssa. Suosittelen siis kaikille valkoista nukkamattoa etsiville tutustumista tähän Vallilan Operettiin. Operettia löytyy mm. Prismasta, Anttiloista, Stockmannilta sekä osasta huonekalukauppoja. 

508c0cbec98c7e860300000f.jpg

Matot ovat yhdessä hyvin kookas kokonaisuus. Sohva siirtyy takaisin vinottain, heti kun saan miehen auttamaan minua sen nostamisessa. Sohva tulee maton päälle, enkä saa sitä raahattua yksin, ilman että matto menee siitä rikki. :)

Loppuun vielä kuva lyhdystä kynttilöineen! <3 <3 <3 Tuo lyhdyn ja pöytien yhdistelmä on täydellinen ja kaikki mittasuhteetkin ovat kuin toisilleen tehdyt! <3 <3

508c0cb2c98c7ed55b0000d1.jpg

AmandaB Collectionin tuotteisiin voit tutustua heidän omassa nettikaupassaan:

http://www.amandabshop.com/shop/front

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille! <3

*Postaus sisältää mainoslinkkejä!*