Kävin hetki sitten vielä varmistamassa Stockmannin verkkokaupan Hullari-valikoiman ja mitä huomasinkaan, no uusia juttuja oli ilmestynyt vaikka kuinka. Kääks, aikeissani oli huomenna ostaa vain Kartellin Stone-jakkara Avan huoneeseen, mutta Iitala Tools-kattilasarja menee kyllä tärkeysjärjestyksessään ylemmäs. Myös Villa Stockmannin metallisia valokuvakehyksiä oli ilmestynyt...

507483c3c98c7e5626000098.jpg

Yllä olevaan kuvaan onkin listattu huomisen hittituotteeni tärkeysjärjestyksessä, joita kenties lähden ostamaan nettikaupasta. Kattilat olisivat tosi hyvä hankinta hinnankin puolesta (älytön tuo hinta, säästäkää mulle yksi setti jookos?! :D), samoin Stone-jakkara. Untuvatyynylle olisi tarvetta myös ja juuri tuossa jättikoossa 60x80cm. Kehykset ja leikkuulauta ovat vaan extraa...

Käykäähän tekin valmiiksi katsomassa läpi lopullinen nettikauppavalikoima, jotta osaatte hyökätä heti klo 8.00  suoraan suosikkituotteenne kimppuun! Ja vaikka ehkä itse jäänkin nyt tyhjin käsin tämän seurauksena, niin vinkkaan teille vielä että kirjautukaa nettikauppaan sisälle tunnuksillanne jo hyvissä ajoin ennen klo 8.00, jotta kaupanteko ei tyssään sisäänkirjautumisongelmaan (mulle käynyt usein alemyynnin aikana).

Nettivalikoimaan pääset TÄSTÄ!

Peukut pystyyn ja kellot soimaan aamua varten! Kauniita unia kaikille!

*Postaus sisältää mainoslinkin!*

EDIT 10.10 klo 8.35:

Jepskukkuu, eipä tullut ostosten teosta mitään. :( Ensin verkkosivuille ei päässyt lainkaan ja kun viimein pääsin niin kaikki ostoslistani tuotteet oli myyty loppuun. :( Pettymys on järkyttävän suuri, kuten varmasti monella teistä jotka jäitte nuolemaan näppejä. :(