Keskustelimme jälleen kerran miehen kanssa meidän keittiön uusimisesta, joka jäi ihan vaiheeseen keväällä. Keittiöremontti piti toteuttaa asteittain ennen kesäkuuta, mutta se tyssäsi eteisen seinän kaatoon. Eilisen iltakokkailun seurauksena kolautin taas pääni aika pahasti liesituulettimen kupuun ja siitä se manailu sitten alkoikin. Kävimme pitkän keskustelun keittiöstämme ja sen puutteista sekä uuden keittiön suunnitelmista. Suunnittelija toteutti meidän vision 3D-piirroksena keväällä ja edelleenkin se on juuri sitä mitä me miehen kanssa tahdotaan. Osa blogiani jo kauemmin seurannut saattaa muistaakin nämä keittiösuunitelmat, mutta muistin virkistykseksi laitan kuvat tänne uudelleen:

5073e2a2c98c7e6f3900001b.jpg

5073e2a0c98c7e6e04000050.jpg

5073e2a7c98c7e6f39000020.jpg

Tuo on meidän mielestä aivan täydellinen! Jääkaappi ja pakastin ovat työtason alla ja laatikkomalliset, joka on myös ergonominen vaihtoehto (ravintoloissakin paljon käytetty). Alasokkeliin olisi tarkoitus asentaa kuitu Led-nauha, joka tuo sitä jotain extraa ja tunnelmaa pimeään vuodenaikaan. 

Alla olevaan kuvaan yritin photoshopata Riviera Maisonin shanpanjacoolerin, tosin huonolla menestyksellä. :)

5073e2adc98c7e0156000029.jpg

Tälläinen siis tuleva unelmakeittiömme on, pitkään harkittu ja omia tarpeitamme vastaava. <3 <3 <3

Tänään on muuten kauhean kylmä päivä ja ajattelin ottaa uuden untuvatakkini käyttöön. Tytöllä onkin jo talvipuku käytössä, tosin aluskerrasto on aika keveä. Onko siellä muita vilukissoja, jotka korkkaavat talvikauden toppa-asut jo lokakuussa?? :)