Koristetyynyistämme kysytään usein, joten ajattelin tehdä niistä oman pienen postauksen. :)

Tällä hetkellä olkkaristamme löytyy neljä koristetyynyä, kaksi sohvalta ja kaksi valkoiselta divaanilta omasta lukunurkkauksestasi. Nämä hopeiset paljettityynynpäälliset on hankittu H&M:n nettikaupasta kesällä. Molempia on siis kaksin kappalein.

50891cefc98c7ef02600002b.jpg

Tyynynpäällisen koko on 40x40cm. Sisätyynyt minulta löytyivät jo entuudestaan ja ne ovat kooltaan 45x45cm. Hyvin silti mahtui päälliset tyynyjen päälle, vaikka se olikin melkoista ähellystä. :)

Isompaa paljettipäällistä saa edelleen nettikaupasta, tosin toimitus menee ensi vuoden helmikuulle. Pienipaljettinen päällinen tuli hankittua H&M:n kesäalesta puoleen hintaan ja niitä ei tällä hetkellä ole valikoimassa. Voisin kuitenkin uskoa, että tuon tyylistä ilmestyisi joulusesonkiin ja jos näin käy, ajattelin hankkia muutaman niitä lisää. 

Isopaljettisen päällisen löydät TÄSTÄ!

Hih, kävipäs hauskasti... =D Kävin tätä postausta varten sekuntti sitten H&M:n nettikaupassa ja mitäs sinne olikaan ilmestynyt... NO JOULUSESONGIN TUOTTEITA!!! :)

Uusia ihania juttuja oli vaikka kuinka, kuten nämä:

50892305c98c7e925f00003c.jpg

Paljettityynynpäällisiä, tabletteja, kaitaliinaa, lautasliinarengasta.... Kodin osaston uutuustuotteet löydät TÄÄLTÄ!

Itse naputtelin samantien (kesken postauksen teon =D) tilauksen sisään sen kummemmin miettimättä ja ostoskoriini päätyi molemmat yllä olevan kollaasin tyynynpäälliset sekä tabletit ja kaitaliina. :) Toivottavasti ovat yhtä kauniita luonnossa, kuin meidän jo olemassa olevat paljettipäälliset. Nekin olivat tuotekuvissa vähemmän kivoja, mutta yllätys oli erittäin positiivinen kun paketin aikoinaan avasin ja päällisiin palavasti rakastuin. <3<3<3

Palatakseni takaisin alkuperäiseen asiaan, tytön huoneesta löytyy useampi koristetyyny.

5089248bc98c7ec728000039.jpg

Tyynyt ovat kaikki ZARA Home Kids-sarjaa ja tilattu Ellokselta. Etualalla oleva putkityyny myytiin valmiiksi sisätyynyn kanssa, loput vain päällisinä ja tilasin niihin erikseen sisätyynyt. Takimmaiset tyynyt ovat kokoa 40x40cm ja etummaiset (flag ja neule) kokoa 30x40cm. Ellos on tällä hetkellä ainoa paikka, josta saa ZARA Homen tuotteita. Toivottavasti saisimme joskus oman kivijalkamyymälän tai ZARAn verkkokaupan tänne Suomen maahan, Elloksen ZARA-valikoima kun on aika suppea. :)

Tälläinen postaus tällä kertaa, hih. :) Minä menen takaisin H&M:n nettikauppaan katsomaan olisiko siellä muutakin kivaa lisättäväksi tilaukseeni. :)

Mukavaa päivää kaikille! <3