Lupasin teille tarkempaa esittelyä viimeaikojen ostoksistani. Niitä on kertynyt aika paljon ja nyt kun laitoin ne ranskalaisilla viivoilla listaten, niin määrä yllätti kyllä itsenikin, huh. Marraskuun voisin pitää lompakon nyörit säpissä. En tiedä tosin miten se onnistuu, koska Stockmannin jouluosaston avaus lähenee ja minulla on perinteenä ostaa sieltä koristeellinen joulupallo eli "vuosipallo" omaan kokoelmaani. Tiedän sortuvani muihinkin joulujuttuihin, tunnen itseni liian hyvin. :) Mutta jos tätä ei lasketa, niin siinä tapauksessa tuo Älä-osta-mitään-marraskuu voisi onnistua. :)

Palatakseni takaisin itse aiheeseen, ensimmäisenä otan tarkempaan syyniin tuon Linarin huonetuoksun.

5082d9c8c98c7e251b000004.jpg

Pakkaus koostui kahdesta osasta, itse tuoksupullosta sekä pitkästä ja kapeastä pahvipakkauksesta, josta löytyy puiset tikut. Tuoksupullo oli pakattu samettipintaiseen pahvirasiaan (tuo korkea neliskanttinen), enkä raaski sitä hävittää. Mitään käyttöä en sille kylläkään keksi, mutta olkoot kaapissa jemmassa. :)

Itse pullo on painava, todennäköisesti lasia. Myös se on päällystetty valkoisella sametilla. Linarin logolaatta ja korkki ovat mattaharjattua terästä ja logossa oli sininen suojamuovikin. <3 Säikähdin ensin että koko logolaatta on sininen, mutta onneksi tajusin napata sen muovin siitä pinnalta pois. :)

5082d9c3c98c7e342b000023.jpg

Tuoksu on ihan ok, hieman liian tyttömäinen ja kukkaismainen omaan makuuni, mutta ihan hyvä ja käyttökelpoinen silti. Tuoksun voimakkuutta voi säätää puutikkujen määrällä - mitä enemmän tikkuja sojottaa pullosta, sen voimakkaampi tuoksu. Meillä on käytössä olohuoneessa vain kolme tikkua. Sillä saa sopivan kevyen vivahteen aikaan noin 40m2 tilaan. Itse valitsin tämän tuoksun vain ja ainoastaan pullon muotoilun ja kauniin ulkonäön vuoksi. Tuoksun perusteella en olisi tätä kyseistä Amarena-tuoksua valinnut. Lukijani vinkkasikin kommenttiboksissa, että tämä Amarena on hieman saman tuoksuinen kuin Diorin Miss Cherie-tuoksu. <3 <3

5082d9bec98c7e1d6a00005c.jpg

5082d9bac98c7e6046000003.jpg

Olen monesti kirjoitellut blogiini Philippin tuotteista, joita rakastan kovasti! <3 Meiltä löytyy tällä hetkellä vain neljä Philippin tuotetta - yksi valokuvakehys, pieni kello valkoisessa nahkakotelossa sekä uusimpina kaksi kiillotettua terästä olevaa maljakkoa. <3 <3

5082d9cdc98c7e251b000009.jpg

Pitkulainen maljakko on 22cm korkea ja tuolla pyöreämmällä on korkeutta 15,5cm. Mies ristikin nämä heti Pekaksi ja Pätkäksi. Syy on helppo huomata, kun katsotte kuinka minun kuva heijastuu maljakoista, toinen laihentaa ja toinen pulskistaa. HIH :)

5082d9d2c98c7e971100006f.jpg

Kokeilen aina kaikkia uusia sisustusostoksiani TuplaKupla-valaisimien kanssa. Nämäkin maljakot, jotka ovat hieman maskuliiniset ja selkeästi eri maailmasta, sopivat hyvin tuon valaisimen kanssa. <3 <3

Nyt menen äkkiä katsomaan ja kuuntelemaan Syksyn Sävel Retron loppuun. Ihan huippu ohjelma ja varsinkin esittäjien ulkoasut saavat nauramaan, huiiiiiii, kultainen 80-luku vastaan uhkea ysäri (iso tukka, isot vaatteet =D). 

Hauskaa illan jatkoa kaikille! <3