Sain kivan haasteen Tarinoita Talosta-blogin Katilta, jossa tehtävänä on valita Kodin1-verkkokaupan valikoimista hitti ja huti tuotteet. Kaunis kiitos sinulle Kati tästä hauskasta haasteesta! <3 <3

Tässä omat valintani perusteluineen:

50887e12c98c7ef811000070.jpg

Ehdottomaksi hitti-tuotteeksi valitsin valkoisen Savannah-nahkasohvan. Olen itse nähnyt sohvan livenä ja se on aivan ihana. Nahka on lähestulkoon puhtaanvalkoinen ja vaikuttaa todella napakalta ja paksulta. Sohvalla on mukava loikoilla pitempäänkin, sillä pehmusteet ovat sopivan pehmeät muttei kuitenkaan liian upottavat. Muotokieli on yksinkertainen ja siro. Tämä sohva ansaitsee täydet 10 pistettä! <3

50887f2cc98c7e4333000011.jpg

Tarvitseeko tämä perusteluja?? HIH :) Tämä tv-vaunu on todellinen plast from the past. Muistuttaa vahvasti 90-luvun sisustusratkaisuista, jotka onneksi ovat menneen talven lumia. Valkoisesta väristä sentään on annettava plussaa, sillä jos tämä olisi pyökin värinen niin karmeus tuplaantuisi. Tosin myönnettäköön, että omistin itse tälläisen 2000-luvun alussa ja nimenomaan pyökinvärisenä. Siksi ehkä uskaltaudunkin antamaan tälle näin rankan tuomion, sillä tähän edulliseen ja helppokäyttöiseen monitoimivaunuun on helppo sortua. :) Nuo pyörät kruunaavat tämän menneisuuden haamun. :)

Toivon seuraavien bloggajien ottavan tämän haasteen vastaan:

Pöppis - Pöppiksen Uusi koti

Suvi - Suvis Villa

Marja - Vaaleanpunainen Hirsitalo

Illalla tulossa postausta laminaattitason tuunauksesta, joka meni hieman pipariksi. :)

Mukavaa päivää kaikille! <3