Pakkohan se oli minunkin viimein liittyä Pinterest-kuvapalveluun, kun sitä jatkuvasti kehutaan. :)

Omat fiilikseni olivat alussa hyvin ristiriitaiset Pinterestiä kohtaan, koska palveluun "pinnatuista" kuvista nousi aikoinaan hirveä haloo ja mediassakin sitä kiivaasti käsiteltiin. Nyt kun Pinterestin sääntöjä on täsmennetty ja suurin kohusta noussut pöly laskeutunut, uskaltauduin minäkin arkaillen sinne liittymään (ihanan ystävän kannustamana, kiitos S <3).

5076bb1ac98c7e433c000133.jpg

Ja kyllähän se ihan totta on mitä palvelusta sanotaan, tuohon kuvapinnailuun jää todella pahasti koukkuun. :) Itsekkin addiktoiduin ja pari tuntia tuli vietettyä aikaa omia kuviani pinnaillen. Ihan mieletön tuo kuvapalvelu ja suosittelen oman kokemukseni kautta Pinterestiin tutustumaan. <3 

5076bb1ec98c7e882c000002.jpg

Oma Koti Valkoinen löytyy Pinterestistä nimellä OKValkoinen. Nimi on ihan höhlä, mutta parempaakaan ei ollut tarjolla. :)

Jatkossa pinnailen blogini parhaat palat myös Pinterestiin ja suunnitelmissani on tuottaa sinne myös kivaa extraa (extra-sisällön pidän toistaiseksi salaisuutena, siitä lisää myöhemmin). :)

Kaikki joukolla siis seuraamaan Pintsu-sivuani!!

pinterest.com/okvalkoinen/