Uusi Parajumpersin untuvatakkini on aivan täydellinen. <3 Se on kevyt ja pehmoinen, 90% untuvatäytteinen ja lämmin. Takki on aika pitkä, ylettyy minulla polven alapuolelle asti, mutta se on vain plussaa. Olen sellainen vilukissa nykyään, että mikään toppaus ei ole tarpeeksi kun pakkanen ylittää -10 astetta. Hrrrrrrrrrr. :)

Tässä muutama nopeasti napattu kuva takista (ja isosiskon tekemistä villasukista, kiitos rakas Mirgeliini <3):

506da784c98c7e953c00000a.jpg

506da785c98c7eea56000013.jpg

506da78cc98c7ea850000006.jpg

506da788c98c7e953c00000f.jpg

Alla virallinen tuotekuva takista, josta näkee takin yksityiskohdat hieman paremmin. :)

Pinta on tuollainen aavistuksen kiiltävä, liukas ja satiinin pehmeä ihoa vasten. Täyte on todella muhkea, vaikkakin hyvin kevyt (90% untuvaa, 10% untuvaista höyhentä). Yhtään untuvaa ei ole pursunnut saumoista tai muualtakaan, kuten untuva- ja höyhentäytteisissä takeissa usein tapahtuu. Takki ei myöskään haiskahda linnulta, se ei tuoksunut oikeastaan yhtään miltään kun sen avasin paketistaan. :)

506da790c98c7eea56000018.jpg

Sivusaumoissa on helmassa vetoketjut, jotka voi halutessaan avata. Itse en kylläkään keksi sille mitään syytä, miksi niin tekisin, mutta kenties ulkourheillessa ja patikoidessa se on tarpeen. :)

Hihojen suuaukoista löytyy myös vetoketut, jotka onkin näppärät kun laittaa pakkasilla paksumpia tumppuja kätösiin. :)

Kuvailen teille takkia uudelleen itse käytössä, kun pakkaskelit koittavat. Minulta ehdittiinkin jo kysäisemään mitkä / minkälaiset kengät yhdistän takin kanssa. Itse ajattelin ihan arkisia jalkineita, eli kura- tai loskakelillä kumisaappaat (mustat Hunterit), kuivilla keleillä ja pikkupakkasilla mustat nahkaiset korottomat saapaat ja paukkupakkasilla karvavuorelliset ulkoilukengät (joita en vielä omista!). Mikseipä tennaritkin olisi oiva vaihtoehto, jos vain tarkenee niillä kulkea. :)

Tänään on jo selkeästi paaaljon ihanampi päivä kuin eilen! <3 Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne eiliseen postaukseen! <3 <3 <3

Viettäkää mukava ilta! 

P.S. Stockmannin odotetut Hullut Päivät alkavat ensi keskiviikkona 10.10 ja aikaisemmista vuosista poiketen MYÖS NETTIKAUPASSA!!!! :) Tätä uutista olen odottanut ja viimein se on tapahtunut! En hirveästi tykkää shoppailla väkimassassa ja usein Hullarit jäävätkin sen vuoksi väliin. Nyt pääsen tekemään ostoksia nettikaupassa, ilman tungosta ja hulinaa. Jiihuu! =D