Olen pitkään kuolannut Norman Copenhagenin isoa valkoista talolyhtyä, mutten ole viitsinyt vielä sellaista hankkia. :) SisustusSydämessä tähtisalkkuja shoppaillessani löysin suloisen pienen talolyhdyn, joka oli niin edullinen että klikkasin myös sen kotimatkalle. Talolyhdylle on paikka valmiina tytön korkean kaapin päällä tunnelman luojana, pienten sormien ulottumattomissa. Kuvasin sen teille tosin nyt olohuoneen kaapin päällä, kun seinätarran kanssa se on jotenkin suloinen yhdistelmä. <3

506f0440c98c7e2b16000028.jpg

506f043fc98c7e2c3c000009.jpg

Vaikka lyhty on aika pieni kokoinen, sen sisälle mahtuu jopa tavallinen noin 5cm korkea pöytäkynttilä. Itse päädyin polttelemaan tuolaista isoa tuikkua. Meidän tyttö nimesi tuon lyhdyn Helinä-keijun taloksi. :)

Rentouttavaa ja tunnelmallista perjantai-iltaa ja alkanutta viikonloppua!

Huomenna postailen siivousjuttuja. :)