Minut on haastettu usean bloggaajan toimesta kertomaan oman kotimme ja sisustuksemme 5 tärkeintä ainesosaa. Valitettavasti mie en enää muista keneltä kaikilta tämän haasteen olen saanut, joten tasapuolisuuden nimissä kiitän teitä kaikkia näin yleisellä tasolla. KIITOS! <3 <3 <3

Toteutan tämän haasteen kuvakollaasin muodossa ja listaan kaikki tärkeimmät kulmakivet oman kotimme sisustuksessa. 

5086bb94c98c7e951100000f.jpg

5086bb95c98c7e067c000023.jpg

5086bb9dc98c7e060800000c.jpg

5086bba2c98c7e73050000c9.jpg

Värit:

  • Valkoinen
  • hopea / kromi / teräs
  • beigenharmaa (greige)

Materiaalit:

  • Nahka
  • Silkki
  • Teräs
  • Lasi
  • Korkeakiiltovalkoinen (kalusteissa)
  • Muut luonnonkuidut (esim. mohair, villa)

Muotoilu:

Suoralinjaisia ja virtaviivaisia kalusteita yhdistettynä pehmeisiin elementteihin, kuten sängynpäädyt, nukkamatot, tekstiilit. Muutamia yllättäviä ja kokonaisuutta rikkovia yksityiskohtia, kuten Eero Aarnion Pony & TuplaKupla.

Loppuraportti:

Sisustustyylimme on modernin kaupunkilaisromanttinen glamchic, eli kodissamme yhdistyy ripaus sitä sun tätä. :) Vähäeleiset kalusteet ja niiden avara asettelutyyli sopivat täysin moderniin ja minimalistiseen, ehkä jopa miehekkääseen linjaan. Kimallus ja kristallit sekä muutamat romanttiseksikin mielletyt yksityiskohdat johdattavat sisustuksen hieman naisellisempaan ja tasapainoisempaan suuntaan. Design-valinnat viittavat vahvasti nuorekkuuteen ja trendikkyyteen. Materiaalivalinnoista huokuu vuorostaan ylellisyys. Kokonaisuutena kotimme on tyylien sekamelska, joka on meille täydellinen ja rakas, sisustustyyleistä ja nimikkeistä viis. :) 

Ihanaa tiistaita kaikille! <3