Iloitsinkin jo aikaisemmassa postauksessani Stockmannin Hulluista Päivistä, jotka löytyvät tänä vuonna myös verkkokaupasta.

5072bfb9c98c7e411b000002.jpg

Itse olen asiasta aivan innoissani, koska en tykkää tehdä ostoksia ryysiksessä saati tappelemaan tuotteista käsikähmällä. :) Näin kävi nimittäin pari vuotta sitten (olin raskaana viimeisimmilläni), kun eräs nainen päätti kassajonossa viedä käsistäni valkoiset Villa Stockmann-sarjan pyyhkeet sekä kylpyhuoneen maton. Olin aivan huuli muikeana ja jäin hölmönä seisomaan kassajonoon tyhjin käsin. :) Poru pääsi kyllä ja kiukutti älyttömästi, koska olin varta vasten raahautunut hillittömän mahani kanssa väentungokseen kylpyhuoneen tekstiilejä hakemaan.

Nettishoppailu on muutenkin minusta paaaljon hauskempaa, joten kiitoskiitoskiitos Stockmann! :)

Tein tarkan ostoslistan itselleni valmiiksi, jotta en vahingossakaan sorru tekemään herätehankintoja. Tälläisiä juttuja olisi tarkoitus metsästää:

5072bfb2c98c7ef965000002.jpg

Pentikin Rondo-jalka on oikea hankinta meille olohuoneen tasolle. Varjostimen ostan erikseen ja suoraan Pentikistä. Iittalan Jars-purkkeja olisi takoitus ehtiä muutama ostamaan, mutta niistä en ota stressiä, menee jos menee... :) Iittalan Tools-sarjan teräksinen uunivuoka olisi akuuttilistalla ja sitä aioin ensimmäisenä hyökätä ostamaan. Kartellin Stone-jakkara / pöytä sopisi hyvin meidän bling-bling sisustukseen ja ostan jos ehdin. ;)

5072bfb5c98c7e1f3a00000e.jpg

Itselleni ajattelin tuota valko-harmaata Calvin Kleinin kylpytakkia, tulisi tarpeeseen... Valentinon pitsirinnuksinen pikkumusta olisi ihana omistaa, nyt kun hintakin on kohtuullinen. Alushousuja, niitä tarvitsee aina. Ja Avalle muutama Benettonin trikoopaita, niitä tulee muutenkin ostettua, joten parin euron säästö kappalehinnassa on loistava juttu. :)

5072bfb2c98c7e6149000002.jpg


Voit tutustua kaikkiin verkkokaupassa oleviin Hullut Päivät-tuotteisiin jo ennakkoon TÄSTÄ LINKISTÄ!

Onko siellä muita Hullareille menijöitä??? :)

*Postaus sisältää mainoslinkin!*