Kuten otsikko kertoo, on minun päiväni ollut tänään varsin onnistunut ja kiva. :)

Sain kuulla tänään hyvin iloisia uutisia, jotka kenties antavat elämälleni hieman uudenlaisen suunnan. Olen haaveillut pienen ikäni muutamista asioista, joista osa on jo toteutunut ja osa on nyt kovaa vauhtia menossa sinne suuntaan. Tämä riemun määrä on aivan uskomaton ja minun on aivan pakko tulla tänne blogiinkin sitä purkamaan. JEEEEEE! :) Vielä en uskalla teille kuitenkaan paljastaa asian yksityiskohtia, koska se liittyy tulevaan työhöni, mutta kenties myöhemmin teen senkin. :)

Hyvät uutiset eivät myöskään loppuneet tuohon, sillä sain sähköpostia Glorian Blog Awardsin tiimoilta. Minun blogiani olette ihanat ja rakkaat ihmiset käyneet sankoin joukoin äänestämässä, vaikken edes ole päässyt heidän listalleen ehdokkaaksi. Ihan mielettömän SUURI kiitos teille kaikille!!!! WAU!!!! <3 <3 <3 Minulle se on todella suuri asia, että olette nähneet vaivaa äänestääksenne blogiani. Kiitos siis vielä kerran!!! <3 <3 <3

Ja koska päivä on todellakin ollut ihan mieletön, käväisin postissa paketinhaku reissussa. Sieltä saapuivat mm. Stockmannilta tilaamani Linarin huonetuoksu, Philippin maljakot, pussilakanaa, alusvaatteita, mustat korkeavyötäröiset farkut.... Ja kaikki olivat juuri niin täydellisiä kuin toivoinkin. <3

Ettei tämä postaus olisi täysin kuvaton, räppäsin teille pari kuvaa Philippin kiiltävää terästä olevista maljakoista. <3

5081708fc98c7e502e000006.jpg

5081708ec98c7e346b000007.jpg

Loppupäivän otan rennosti ja nautiskellen. Tyttö vaikuttaa jo nyt todella väsyneeltä ja voisin uskaltautua arvioimaan, että vilperimme on onnellisesti yöunilla ennen kuin kello ehtii lyömään yhdeksää. Jos näin onnekkaasti käy (onhan tänään minun onnenpäivä =D), ajattelin saunoa, hörppäillä Marlin lemppari-glögiäni ja katsella leffan. Onko teillä suositella jotain hyvää elokuvaa??? Olen kaikkiruokainen, joten jokainen ehdotus huomioidaan! :)

Toivottelen teille kaikille aivan ihanaa iltaa ja viikonloppua! <3 <3 <3

Ps. Huomenna postailen pakettien sisällöistä ja erityisesti Linarin huonetuoksusta. <3 <3