Olen tämän päivän askarrellut uusia blogibannereita sekä sivupalkin seurantanappuloita. :) Kova on homma kyllä, varsinkin kun työvälineenäni on pelkkä Microsoftin Word. :)

Inspiraation blogini uuteen ulkoasuun sain itseasissa Pinterestistä, jonne tänään liityin. Siellä omat kuvani näyttävät paljon ylellisemmiltä ja kauniimmilta, kuin täällä blogissa. HIH :)

Tälläisten parissa olen väkertänyt:

50770781c98c7e9d18000037.jpg

507707c6c98c7e9d1800003c.jpg

507707a4c98c7eed3b000034.jpg

Yritin luoda hieman hienostuneisuutta ja kauneutta tuohon fonttiin ja tekstin asetteluun, mutten tiedä onko tuo lopputulos kovinkaan hienostunut, hih ;) Ihan kiva ja kohtuullisen yksinkertainen lopputulos kuitenkin, joten menkäät toistaiseksi. :) Ja vaikka eräät graafikot siellä naureskeleekin parhaillaan partaansa, niin aika hyvin kuitenkin onnistuin toteutuksessa alkeellisilla taidoillani ja Word-ohjelmalla. HIHHIII =D (naurakaa vaan ukkelit siellä ruudun takana =D).

Suunnitelmissani on työstää kokonaan uusi yläbanneri (logoineen) ammattilaisen kanssa ja toivottavasti hän voi laittaa uusiksi myös nuo seuranta-nappula räpellykseni. :)

Tosi tylsä postaus tämä nyt oli, mutta tahdoin itselleni saada nämä viritelmäni talteen. Voin sitten vuoden päästä palata ajassa taaksepäin näitä katsomaan ja naureskella... :)

Huomenna tulossa hieman Hulluttelua Hulluilla Päivillä ja leffa-arvostelua. Kenties myös ripaus kylpyhuonetta.... ;)

Huomiseen siis! <3