Tässähän yö jo sitten menikin ja klo on 8.30. Meidän tyttökoira Miffe ei ole pahemmin ikinä oksennellut, reilun 7-vuoden aikana kerrat voi laskea kahdella kädellä (olisiko noin 6-7 kertaa oksentanut). Viime yönä päätti neitimme sitten oksennella oikein huolella ja valkoinen mattommekaan ei säästynyt osumilta, AUTS. 

Onhan se kurjaa, kun matto likaantuu ja ärräpäitä päästelin kyllä siivotessani. Mutta pieni huoli alkaa kaivelemaan nyt takaraivossa, koska oksentamista on jatkunut kohta 9 tuntia yhtä soittoa. Miffe on kuitenkin ihan iloinen ja pirteä ja ruokahalukin on kohdallaan. Kokeilemme parhaillaan pysyykö riisi sisällä, vai tuleeko sekin kohta ulos (riisillä puhdistava vaikutus, sanoi tohtori).

Kuvasin teille surulliset mattoni, jotka odottavat että teen taas taikojani. :) Korjasin kyllä siis pahimmat oksut pois ja matoissa on vain läikät jäljellä, voitte siis huoletta jatkaa selaamista alas päin. :D

50b46071c98c7ef74d00000d.jpg

50b46071c98c7ed659000036.jpg

50b46074c98c7e9326000010.jpg

50b46077c98c7e1d1500000a.jpg

Koira oksensi matolle ne ensimmäiset satsit, of course, jotka tietenkin värjäävät kaikista eniten kun osa iltaruoasta ei ollut vielä täysin sulanut vatsalaukussa. Kauniin oranssinpunainen mössö oli varsin mielenkiintoista saada pois pitkä- ja tuuheanukkaisesta matosta. 

Edellisten mattojen puhdistamiseen käytin taulu-tv:lle ja tietokoneen näytölle tarkoitettua puhdistussuihketta, joka vei lian todellakin mennessään ja haihtui kuivaksi hyvin nopeasti (taisi sisältää alkoholia yms). Sitä ei kuitenkaan nyt löydy kaapista, eikä pahemmin muutakaan pesuainetta. Pelkällä Fairy-suihkeella ja talouspaperilla oli pärjättävä. :)

Kokeilen kohta puoliin hieroa Universal Stonea noihin läntteihin ja jos se ei auta niin täytyy ostaa valkaisevaa tahranpoistoainetta. Palaan siis tähän aiheeseen vielä myöhemmin, kun saan maton (tavalla tai toisella aion saada) puhtaaksi. :)

Minä hörppään nyt aamukahvia kolmannet santsikupit ja alan pyykinpesuun. Joulusiivouksesta olikin tarkoitukseni tänään teille postailla ja tuo koiran oksentelu tuli varsin hyvään saumaan siis. :)

Kivaa päivää kaikille! <3